Orhidea1 kérdése:
Ki nem varja hetfore?
Figyelt kérdés
A melleim duzzadtak es fajnak,jobban mint maskor,elegge faradekony vagyok,megnott az etvagyam,folyasom nagyon keves van,szinte semmi.Meg nem teszteltem de mar alig birok varni.Hetfo reggel tesztelek.Ki van meg hasonlo helyzetben?2013. nov. 23. 19:57
11/16 anonim válasza:
Jaj nagyon gratulálok.remélem minden rendben lesz veletek.és remélem az enyém is pozitív lesz :) A
12/16 anonim válasza:
Csináltam egy tesztet és totál negatív lett :( a mensimnek még mindig nyoma sincs,viszont a hasam görcsölget még mindig,mintha meg akarna jönni... :( A
13/16 A kérdező kommentje:
Koszonom.Nahat meg ne add fel,lehet kesobb volt az ovud es azert nem mutatja meg a teszt,de ha megjon se keseredj el,kovetkezore osszejon az.Majd irjal hogy mi van.
2013. nov. 26. 18:10
14/16 anonim válasza:
Hát egy picit még reménykedem.írok mindenképp,hogy mi lesz:)
15/16 anonim válasza:
ma sajnos megjött :( hát így jártam ebben a hónapban:(
16/16 A kérdező kommentje:
Hat nagyon sajnalom :( remelem jovo honapban osszejon.
2013. nov. 29. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!