Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja hetfore?

Orhidea1 kérdése:

Ki nem varja hetfore?

Figyelt kérdés
A melleim duzzadtak es fajnak,jobban mint maskor,elegge faradekony vagyok,megnott az etvagyam,folyasom nagyon keves van,szinte semmi.Meg nem teszteltem de mar alig birok varni.Hetfo reggel tesztelek.Ki van meg hasonlo helyzetben?

2013. nov. 23. 19:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jaj nagyon gratulálok.remélem minden rendben lesz veletek.és remélem az enyém is pozitív lesz :) A
2013. nov. 25. 22:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Csináltam egy tesztet és totál negatív lett :( a mensimnek még mindig nyoma sincs,viszont a hasam görcsölget még mindig,mintha meg akarna jönni... :( A
2013. nov. 26. 14:03
 13/16 A kérdező kommentje:
Koszonom.Nahat meg ne add fel,lehet kesobb volt az ovud es azert nem mutatja meg a teszt,de ha megjon se keseredj el,kovetkezore osszejon az.Majd irjal hogy mi van.
2013. nov. 26. 18:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát egy picit még reménykedem.írok mindenképp,hogy mi lesz:)
2013. nov. 26. 22:17
 15/16 anonim ***** válasza:
ma sajnos megjött :( hát így jártam ebben a hónapban:(
2013. nov. 28. 17:30
 16/16 A kérdező kommentje:
Hat nagyon sajnalom :( remelem jovo honapban osszejon.
2013. nov. 29. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!