HorváthNikoletta kérdése:
Most hétvégére ki nem várja?
Figyelt kérdés
Ma pl volt bal oldalon hasszurkálás meg kicsi rosszullét,fáradtság,október 26án volt az utolsó mensim elsö napja az ovum pedig 8-án mikor teszteljek?2013. nov. 20. 16:18
1/13 anonim válasza:
Hát, lassan tesztelhetsz az ovud alapján egy érzékenyebb teszttel már lehet kimutatható. De talán még érdemes várnod - ha bírsz - 2-4 napot.
2/13 A kérdező kommentje:
Már nagyon izgulok eddig a tesztek amiket csináltam mind negatívak voltak.
2013. nov. 20. 17:53
3/13 anonim válasza:
Megértem, hogy izgulsz, én is így voltam, de ovu után legalább 12 nap kell, de inkább 14, hogy először láthasd. Van akinél még később. Szóval türelem egy kicsit!
4/13 anonim válasza:
Nekem 27-én volt meg. Most 25-27-ére nem várom. Pontosan nem tudom, mert szülés óta vannak pár napos eltéréseim.
5/13 anonim válasza:
Mikorra tervezed a tesztelést? Első baba lenne? Mióta próbálkoztok? (#4)
6/13 A kérdező kommentje:
ma teszteltem és negatív első baba lenne és ez az első hónapunk.
2013. nov. 21. 16:26
7/13 anonim válasza:
Még ne keseredj el! Ameddig nem jön meg a menstruációd, addig van remény!
Nekünk második baba lenne. Már van egy lassan 13 hónapos zsivány fiúcskánk ;o). Nekünk is ez az első hónap. Sajnos én tegnap óta barnázgatok...de azért még reménykedem! Én hétfőre tervezem a tesztelést.
8/13 A kérdező kommentje:
hát reménykedek én is hogy most nem fog megjönni
2013. nov. 22. 10:55
9/13 A kérdező kommentje:
sziasztok hát ma elkezdtem barnázni ugy hogy nem tudom hogy megjön-e.
2013. nov. 23. 18:30
10/13 anonim válasza:
Sajnos két nap barnázás után megjött. A vérzésem a megszokottnál bővebb volt, ráadásul 26 napra jött meg, ilyen még nem volt...remélem a következő hónapban a karácsonyfa alá tehetem a kétcsíkos tesztet ;o)
Kedves kérdező! Veled mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!