Ki nem varja hetfore vagy keddre?
Figyelt kérdés
Izguljunk egyutt :)2014. ápr. 20. 17:57
11/60 anonim válasza:
Ja azt elfelejtettem írni hogy a bal cici bimbóm iszonyatosan fáj.Hozzá nem lehet érni.Kata
12/60 A kérdező kommentje:
Hat hidd el en is tesztelnek. Nem is tudok venni tesztet mert unnep nap van :(
2014. ápr. 21. 10:26
13/60 anonim válasza:
Na azt hiszem nekünk nem jött össze.Ez negatív.Nem bírtam ki megcsináltam.Az utolsó reményem,hogy nem jön meg.
14/60 A kérdező kommentje:
Kata! Szerontem tesztelhetsz :) bar anyukam mindig azt mondta hogy varjak egy hetet es ha nem jon meg akkor teszteljek. Sose tudom betartani de amugy igaza van :)
2014. ápr. 21. 10:37
15/60 A kérdező kommentje:
UTolso holnap reggel elso vizeletbol tesztelj :) addig van remeny mg nem jon meg
2014. ápr. 21. 10:38
16/60 A kérdező kommentje:
Rozsaszin folyas lehet menszi jon? Bar nem ertem egyszeruen nm tudom fel fogni mert nekem kedden volt barnazasom es ez nem jellemzo. Menszi elott egy ket nappal szokott lenni eros barnazasom most pedig semmi holnap kedd es barnazas sehol. Mindig vezetek naplot hogy milyen tuneteim szoktak lenni menszi elott es ez teljesen mas :( becsavarodtam. :( :(
2014. ápr. 21. 10:44
17/60 anonim válasza:
szilvi vagyok..(aki írta hogy egy éve próbálkoznak)
nekem nem jött meg még hála égnek..nagyon szeretnénk ha babás lennék nagyon bízakodunk..most volt az első ovutesztes hónapunk.így tudom, hogy jókor voltunk együtt..7én volt pozi ovuteszt 8án volt az első nega ovuteszt..nem tudom mikortól számít ovunak az első pozi vagy negától? azért mondtam hogy 20-21re nem várom...szurkoljunk egymásnak..nem akarok még egy sikertelen hónapot :(
18/60 anonim válasza:
amúgy szerintem a rózsaszínes folyás mensit jelent..mert a beágyazódás az max pecsételő és talán barnásabb..de nem tudom pontosan
19/60 A kérdező kommentje:
Szilvi! Szurkolok nagyon! Viszont en nem hasznaltam ovu tesztet igy sajnos nem tudok segiteni :( :(
En bevagyok csavarodva kedves utolso! De en mar nem akarom tudni micsoda ... szerda reggel tesztelek ha nem jon meg.
2014. ápr. 21. 15:52
20/60 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Elenk barna folyasom van? Ez rosszat jelent ugye? Nincs baba a dologba? :(
2014. ápr. 21. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!