1/7 anonim válasza:
Miért nem mérted a hődet? Ebből semmit nem fogunk tudni mondani neked! Nem látni mikor volt ovud. Papírforma szerint akkor kb., amikor együtt voltatok, de mivel nem látni a hőgörbét, nem tudni, hogy mikor volt ténylegesen. Nem mindenkinek van pont félidőben ovulációja. Én erről semmit nem tudok nyilatkozni, bocsi! És nem is értem igazából.
2/7 anonim válasza:
én tokre nem ertem emberek miert csak ennyiszer vannak egyutte??? :( én egy heten csinalom ennyiszer, amit te egesz honapban... szex is csak gyerek miatt van vagy miert?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem mértem a hőmet, mindig tudom mikor van ovum, mivel rettenetesen szokott fájni.
2013. júl. 31. 11:38
5/7 A kérdező kommentje:
Nem csak a baba miatt vagyunk együtt, vérzés után 3 nappal voltunk együtt, egyszer kimaradt 3 nap, dolgozott, fáradt volt...
2013. júl. 31. 11:40
6/7 anonim válasza:
Akkor bocs, de pláne nem értjük.
Most őszintén, szerinted miből kéne véleményt alkotnunk? Az utolsó menzesz időpontjából? Vagy miből?
7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem logikus, ott van mikor volt ovum a fájdalomnál. Aznap meg másnap, és 3 nappal előtte voltunk együtt..
2013. júl. 31. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!