Szerintetek is esélyes ez a hónap?
Lassan 1 éve próbálkozunk a párommal, de ezidáig sikertelenül. 3 hónapja mérem a hőmet, ebben a hónapban úgy érzem, hogy beleadtunk apait anyait, elég jó esélyeink vannak most. Ha most sem jön össze, akkor nagy valószínűséggel probléma van. Nem görcsölünk rá (legalábbis ő nem, én szoktam azért fórumokat olvasgatni), és nem időzítjük az együttléteinket bizonyos napokra, akkor vagyunk együtt, amikor kedvünk tartja.
Itt a görbém: [link]
A Fertilityfriend-en is vezetem, ott 19-re húzta be.
Véleményeket várok, köszönöm
Sajnos 2 egészséges embernek is csak 25% esélye van a babára egy ciklusban.Szépen felment a hőd,jókor is voltatok együtt,de ettől még nem törvényszerű a baba...de hát egy év próbálkozás után már te is tudod ezt. :(
Lassan érdemes felkeresni egy orvost hogy megnézzen minden oké-e első sorban veled,majd a pároddal.
Annyit tudok mondani hogy egyenlőre olyan magas a hőd mint a múlt havi ciklusodban.Nekem babával 37 felett volt a hőm a ciklus második felében.Amúgy az alaphőd egy kicsit alacsony,de összességében nincs baj a görbéddel.
Viszont én egy orvoshoz mindenképp elmennék már a helyedben.
Sok szerencsét kívánok,szurkolok.
Szia!
Nagyon szurkolok :))
Persze, hogy van esélyed :)
Mikor nem kellene megjönnie?
Igen,szép a hőd és persze,h van esélyed a babára!
Drukkolok!!
azért,ha ebben a hónapban netán nem sikerülne a következő ciklusban ovu. előtt is legyetek együtt 2naponta,mert ahogy most látom inkább az ovu napjától voltatok sűrűn együtt.Azt mondják előtte is kell,h a katonák odaérjenek...
Persze nekem ezt doki mondta csak leírtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!