Ki nem varja hetfore vagy keddre?
Szia, keddre nem várom, de a 29-ei keddre :) Nagyon izgulok, remélem összejött a kistesó.
Drukkolok neked :)
2014. ápr. 20. 18:58
Jelen.Én keddre nem várom.Remélem nem jön meg.Üdv:Kata
2014. ápr. 20. 19:11
3/60 A kérdező kommentje:
En is nagyon drukkolok nektek! :) majd irjatok hogy mi lett az eredmeny! :)
Szerintetek hol tudok venni tesztet ha most unnep nap van? Kedd reggel tesztelnek !
4/60 A kérdező kommentje:
Kata! Van menszi tuneted? Nekem nincs :S kedden volt eros szuras a mehemnel volt egy keves barnazasom es elenk piros vmi potty, de azota semmi vagyis melle fajas de nem ket oldalt hanem a mellbimbom. Volt olyan most fog megjonni erzes de semmi. Remelem hogy keddig semmi nem lesz igaz en akkor igy konyveltem el hogy lesz menszi.
Nekem 7.én vagy 8án volt ovum..tehát mára,holnapra nagyon nem várjuk..remélem ez a hónap lesz a miénk
2014. ápr. 20. 20:50
6/60 A kérdező kommentje:
Drukkolok kedves utolso! En oszinte leszek nem tudom hogy nekem mikor volt ovum de nagyon nagyon remenykedem benne hogy most sikerult. Mi nagyon varjuk a kis babocat. :)
Utsó vagyok..köszönöm én is drukkolok neked. Megkérdezhetem mióta próbálkoztok? Mi pont 1éve
2014. ápr. 21. 04:37
8/60 A kérdező kommentje:
mi is egy eve probalkozunk :(
9/60 A kérdező kommentje:
Jo reggelt! Hat nem is tudom hogy hova tegyem a dolgot. Rozsaszin folyasom volt ez az jelenti hogy megfog jonni a menszi? Nem igazan erzek menszi tunetett. A mellem sem faj, nekem mindig zsibbadni szokott a combom de most az sincs. Felek hogy ujabb csalodas jon :( felek hogy megjon es nem tudom hogy fogom feldolgozni, de elegem van a bizonytalansagbol :( a szenvedesbol a sok bogesbol :'(
Sziasztok.Kata vagyok megint.Semmi tünetem nincs ami mensire utalna.Időnként viszont olyan hányinger kap el de ezt meg korainak tartanám.Remélem nem vírust csíptem be.Nekem is volt hasszúrkám,egyszer egy hatalmasat nyilalt jobb oldalon.Első hónap ami élesbe ment.Remélem jó kis szülinapi ajándék(nemsokára szülinapom lesz)vár rám egy pozitív teszttel.Úgy megcsinálnám már ma de nem merem mert félek hogy negatív lesz.Holnap kellene ugye megjönnie remélem nem fog! :-D
Veletek mizu csajok?Drukkolok mindenkinek!
2014. ápr. 21. 10:18
Kapcsolódó kérdések: