Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik egy éve próbálkoztok,...

Akik egy éve próbálkoztok, hogy tudtok erősek maradni?

Figyelt kérdés

Már egy éve várjuk a picit, azóta volt egy missed ab-om, ami 2. hónapban létrejött terhesség volt, azóta meg nincs pé-m, ezért Clostyt kapok. Ez volt az első Clostys hónapom, de tegnap megint megjött... Eléggé fura érzések kavarognak bennem... Szívesen feladnám, hogy ne kelljen újra és újra csalódnom, de persze ez csak a dac, mert mindennél jobban szeretném, hogy sikerüljön, az eddig elérteket butaság lenne félbe hagyni. Csak már olyan nehéz ez a sok herce-hurca meg bizonytalanság és még azt sem tudhatom hol a vége.

Tudom, hogy minden nap és tett közelebb visz a célunkhoz, csak nehéz elfogadni, hogy miért kell ezzel is megküzdenünk? Annyi rossz ért már az életben és még ez is...

Nem riadnék meg a beültetéstől sem, mindent bevállalnék, ha az kellene, akkor miért ez sok negatívizmus és rossz gondolat? A férjemmel is sokat veszekszünk mostanában, részben emiatt...

Ti, akik hasonlóval kellett, hogy megküzdjetek, hogy éltétek meg ezeket a dolgokat? Segítsetek túlélni!

2014. ápr. 16. 13:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon neház időszakon mehettek át, sőt duplán, mert ott az ab és a mostani nehézségek.

Én amondó vagyok, hogy ennek is, mint mindennek lelki okai is lehetnek. Simán el tudom képzelni, hogy a vetélés miatt keletkezett egy lelki blokk, ami miatt nem sikerül most...

Lehet ki kéne kicsit kapcsolni, ha lement a kezelés- Elmenni valahova kettesben és nem beszélni a babáról. Nekünk ez vált be. Illetve a palástfű és cickafark tea.

Ha nem hiszel ilyenekben, akkor vedd semmisnek a hozzászólásomat.

Sok sok sikert! :)

2014. ápr. 16. 20:10
 22/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is pont egy éve próbàlkozunk...3 vetélésem volt....hidd el tudom mit érezhetsz. Talàn nekem annyiból jobb h van rendesen peteérésem, rendszeres a ciklusom.

De ez semmit nem könnyít a lelki kínlódàson. Vannak jobb illetve rosszabb napjaim, de összességében pozitívan àllok a dolgokhoz és tudom h én is leszek anyuka :)

Én is rengetegszer megkérdezem magamtól h miért pont ez az egy dolog bem sikerül amiért mindent feladnék.... ???? A sors jól àthúzta a szàmítàsaim...

Egy dolgot nem szabad csinàlni:feladni

Mindig hinned kell benne!!!!!!

Körülöttem mindenki de szó szerint mindenki terhes, nem túlzok. Először bozralmasan nehéz volt örülni màs örömének, de mostanra alig vàrom h 2-3 héten belül megszülessen bnőm kisfia :) nyàron jön a pàrom tesójànak babàja és még sorolhatnàm....

Vhogy legbelül kell letisztàznod a dolgokat....tudom h furàn hangzik. Úgy is minden nap eszedbe fog jutni a babatéma mert nekem is eszembe jut

...aki babàt szeretne az nem tid nem erre gondolni.

Van egy szàm ami az első vetélésem idején volt slàger...a mai nspig ha meghallom szt a zenét az elvesztett babàim jutnak eszembe. És igen a msi napig ha kell és ràmjön akkor bőgök egy nagyot...az is sokat segít.

Az a legrosszabb h tényleg nem tudja az ember h mikor lesz vége a sikertelenségnek...de csak előre és csak pozitívan !!!!!!

Nagyon szorítok mindenkinek aki babàra vàgyik h mihamarabb sikerüljön!!!!

K.

2014. ápr. 17. 18:52
 23/23 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Három vetélés egy év alatt... Az nem lehetett könnyű, sajnálom!

És kivizsgáltak már, hogy miért történhetett ez a sok vetélés? Immunológián, genetikán voltál már? Nálam azzal kezdtünk...

Nagyon jól esik, hogy mind-mind biztattok, azóta sokkal jobban állok a dologhoz. Holnap kezdem a következő adag Clostylt és várjuk a jövőt, előbb-utóbb majd eljön a mi időnk is. :) Addig átépítjük a házunkat, az talán rendesen lefoglal majd és mindenkinek azt mondtuk a környezetünkben, hogy most szüneteltetjük a dolgokat, az orvos tanácsára, fél évre. Addig legalább "nyugtunk" lesz, nem bombáznak majd minden nap, minden héten, minden hónapban A kérdéssel.

2014. ápr. 18. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!