Kikkel együtt vágok neki ennek új ciklusnak, baba reményében? Mióta próbálkoztok, hőmérőztök, ovu tesztelés esetleg teák?
Szia, mi is most vágtunk bele, hónap végén ki is derül milyen sikerrel.
Én nem hőmérőzök, de peteérés jeleit figyelem, egyszer már bejött, tesóra pályázunk :)
Én december elejen meg szoptattam,utana hagyta el.
Januárban próbálkoztunk peteeres környéken,es most márciusban.
Ez lesz a 3.honapunk.
Ha november óta tervezitek,akkor meg bőven időben vagytok!
En most fogok ovu tesztet használni,hőmérőzni nem tudok mert ejjel meg kelek a gyerekemhez.
Kedves második válaszoló!Mennyi idős a gyermeked,es ti miota tervezitek?
Amugy nekem most azt tanácsolták többen,hogy menzi elmúlásától a ciklus végéig legyünk egyutt 2 naponta,az a legjobb módszer..
Második vagyok, mi még csak most vágtunk bele igazából. :) 4,5 éves a lányom, sajnos az Ő születése óta és végig a terhesség alatt is, magas vérnyomásom volt, mostanra sikerült helyrehozni (gyógyszer+torna+diéta) így már bele merünk vágni a tesó projektbe.
Egyébként nekem is ezt tanácsolták, hogy 2 naponta, mert sosem lehet tudni végülis a pontos dátumot, mikor is van peteérés.
Drukkolok neked :)
Egyébként van egy csoport, ahol most baba projekten ügyködő anyukákkal, leendő anyukákkal írogatunk, jó kis csapat alakult ki, ha gondolod szívesen elküldöm priviben hogy hol :)
Renden,koszi !:-)
Orulok h sikerült rendbe jönnöd,es drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!