Tobb mint 1 eve es lassan 4 hónapja probalkozunk es meg mindig semmi! Mi lehet a baj?
A szükséges orvosi vizsgálatok mellett, meg minden ami szükséges, amit én javaslok, az a vitaminszedés még, bár lehet azt szedtek.
Az, hogy éppen akkor jön a baba, amikor "nincsenek rajta annyira a témán" szerintem ugyanannyi eset, mint azok, akik foglalkoznak vele és összejön.
Jó pár embert, párt ismerek akik odafigyelnek próbálkoznak és akár rá is görcsölnek, és összejön. De ebben a témában szerintem nincs helye rágörcsölésnek, a kifejezés is rossz, de sokszor olvasom ezt. Anyai ösztön, erős vágy van itt, nem pedig görcs. És ez teljesen normális.
Az írod, hogy "a vizsgálat rengeteg penz ráadásul idom nincsen el menni sajnos! Örültem hogy végre nogyogyasznal voltam! A párom kubai es kicsit makacs es nem akar orvoshoz menni"
Ezek szerint csak te voltál orvosnál és csak nőgyógyőásznál?
Hát ez nem elég!!! Majdnem másfél év sikertelenség után meg főleg nem elég csak a nőgyógyász. Csomó dologhoz a nőgyógyász nem ért, pl. a hormonokhoz (hormonsor+pajzsmirigy, cukorterhelés, IR) Oda endokrinológus kell. A párodnak meg andrológus, spermavizsgálat, mert nagyon is könnyen lehet, hogy a kiskatonáival van baj.
Szóval csak nőgyógyászati vizsgálat után és csak úgy, hogy téged vizsgáltak és párodat nem, akkor nem mondhatod, hogy minden rendben, mert nagyon sok oka lehet még. Egyáltalán nem biztos, hogy baj van, de lehet, hogy igen.
Nekem egy év után jöttek rá, hogy egyetlen hormonból van hiányom, a nőgyógyász nálam is mindent rendben talált. Nos, kaptam hormonpótlást és az utána következő hónapban össze is jött a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!