Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tobb mint 1 eve es lassan 4...

Tobb mint 1 eve es lassan 4 hónapja probalkozunk es meg mindig semmi! Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
de meg mindig semmi ! Aggódunk! Orvosnál voltam minden rendbe volt látta a tojásokat is! Mégsem jon a baba! Segítsetek Letszives !! Arra is gondoltunk mar a párommal hogy a verem miatt mivel en BRh negativos vsgyok! Koszonom a válaszotokat !!!
2014. ápr. 14. 14:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Rh negatív B vagyok en is,megis 3gyermekem van.2elsore,egy pedig 10honap alatt sikerült.Ez nem oka annak,hogy nem lettél meg terhes.

Ha egészségesek vagytok akkor türelem,sajnos van akinek tovább tart!

Teák,ovu tesztek,hőmérőzes amiket be szoktak vetni,ha mar fogytán s türelem..

Sok sikert!

2014. ápr. 14. 14:59
 2/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen koszonom a valaszodat!;) sajnos mar nagyon ki vagyok fogyva a türelem bol :( a párom jobban akarja mint en es néha olyan rosszul érzem magamat hogy nem tudok neki valami olyasmit megadni amire nagyon vágyik! Mar próbáltunk mindent es mégsem sikerül ! Tobb ötletem mar nincsen ! Sokat dolgozok napi 12 orat es lehet ez is közre jatszik nekünk ! En 23 vagyok a párom 34 ! Szedtem a fogamzásgátlót 4 es fel évig azóta pedig semmi ! A cicimbol nyomásra jon feheres átlátszó folyadék ! Az orvosnak mondtam ezt is es azt mondta normalis semmi baj ! Szóval Nem ertem :(((
2014. ápr. 14. 15:06
 3/15 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy normális a mellből szivárgó folyadék? Mi mindent próbáltatok? Prolaktint, tsh-t gondolom néztek...
2014. ápr. 14. 15:12
 4/15 anonim válasza:
33%
Rossz lyukkal próbálkoztok.
2014. ápr. 14. 15:18
 5/15 A kérdező kommentje:
Utolsó! Majd a jóisten megver azért amiket beszolsz! Eszre sem fogod venni de meg lásd kapni fogsz!:) második:) igen o azt mondta ez normalis nem vészes meg! Mert ha nyomás nélkül jönne az mar baj lenne! Nekem ezt mondta
2014. ápr. 14. 15:23
 6/15 anonim válasza:

Na jó én vagyok a 4#-es Bocs a viccért de most ilyen kedvemben voltam.

Szóval a baba sokszor akkor jön ha az ember nem számít rá. Véleményem szerint akik "csak a babáért" szexelnek, és ez jár a fejükben az aktus közben jóval nehezebben hozzák össze azt. Ennek az okát nem tudom, de sok olyan ismerősömnek úgy jött össze egyik pillanatról a másikra hogy szimplán nem védekeztek és és egyszerűen megjött a baba. Akik pedig "elindították a stoppert" hogy "na mostantól gyúrunk a babára" sokáig csalódtak és csak hónapokkal, évekkel később jött.

Szóval a javaslatom az, hogy természetesen a szükséges orvosi vizsgálatokat követően (amik már megvoltak) ne görcsöljetek ezen, csak szeretkezzetek és élvezzétek egymást. A baba pedig jönni fog hisz egészségesek vagytok.

27/F

2014. ápr. 14. 15:34
 7/15 A kérdező kommentje:
Tudsz te normalis is lenni?! Koszonom a válaszod! Mi szex közben legalábbis en nem gondolkodom a baban! A párom lehetséges hisz o nagyon akar!
2014. ápr. 14. 15:36
 8/15 anonim válasza:

ismét 4#: Ha a párod nem volt még dokinál és aggódtok akkor menjen el egy spermiumszám vizsgálatra. Tudom ez sok férfinak "megalázó" de már csak a megnyugtatás kedvéért érdemes.

27/F

2014. ápr. 14. 15:40
 9/15 anonim ***** válasza:

Ha a melledből folyik valami, még ha nyomásra is, az magas prolaktin szintre utal, ami gátolja a teherbeesést.

Menj el egy endokrinológus dokihoz (ne nőgyógyászhoz), aki minden hormon eredményedet együtt nézi.

Pajzsmirigyed, cukrod, inzulinod rendben? Progeszteron, LH, FSH? Ezeket mind nézték?

Volt átjárhatósági vizsgálatod? Párodnak spermavizsgálat?

Ha ezek nem voltak, akkor nem állíthatod, hogy minden rendben van.

2014. ápr. 14. 15:49
 10/15 A kérdező kommentje:
Mi Amerikában élünk! Itt teljesen más a vizsgálat es rengeteg penz ráadásul idom nincsen el menni sajnos! Örültem hogy végre nogyogyasznal voltam! A párom kubai es kicsit makacs es nem akar orvoshoz menni :) de ha mondom neki természetesen eljön velem :)
2014. ápr. 14. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!