Tobb mint 1 eve es lassan 4 hónapja probalkozunk es meg mindig semmi! Mi lehet a baj?
Rh negatív B vagyok en is,megis 3gyermekem van.2elsore,egy pedig 10honap alatt sikerült.Ez nem oka annak,hogy nem lettél meg terhes.
Ha egészségesek vagytok akkor türelem,sajnos van akinek tovább tart!
Teák,ovu tesztek,hőmérőzes amiket be szoktak vetni,ha mar fogytán s türelem..
Sok sikert!
Na jó én vagyok a 4#-es Bocs a viccért de most ilyen kedvemben voltam.
Szóval a baba sokszor akkor jön ha az ember nem számít rá. Véleményem szerint akik "csak a babáért" szexelnek, és ez jár a fejükben az aktus közben jóval nehezebben hozzák össze azt. Ennek az okát nem tudom, de sok olyan ismerősömnek úgy jött össze egyik pillanatról a másikra hogy szimplán nem védekeztek és és egyszerűen megjött a baba. Akik pedig "elindították a stoppert" hogy "na mostantól gyúrunk a babára" sokáig csalódtak és csak hónapokkal, évekkel később jött.
Szóval a javaslatom az, hogy természetesen a szükséges orvosi vizsgálatokat követően (amik már megvoltak) ne görcsöljetek ezen, csak szeretkezzetek és élvezzétek egymást. A baba pedig jönni fog hisz egészségesek vagytok.
27/F
ismét 4#: Ha a párod nem volt még dokinál és aggódtok akkor menjen el egy spermiumszám vizsgálatra. Tudom ez sok férfinak "megalázó" de már csak a megnyugtatás kedvéért érdemes.
27/F
Ha a melledből folyik valami, még ha nyomásra is, az magas prolaktin szintre utal, ami gátolja a teherbeesést.
Menj el egy endokrinológus dokihoz (ne nőgyógyászhoz), aki minden hormon eredményedet együtt nézi.
Pajzsmirigyed, cukrod, inzulinod rendben? Progeszteron, LH, FSH? Ezeket mind nézték?
Volt átjárhatósági vizsgálatod? Párodnak spermavizsgálat?
Ha ezek nem voltak, akkor nem állíthatod, hogy minden rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!