2. hónapja próbálkozunk a párommal, és azóta abbahagytam a vérnyomás csökkentő szedését. Kb.1 éve szedem - Covercard. Féltem nehogy valami gubanc legyen a baba "gyártás" alatt. Vagy nem játszana szerepet benne ha ugyanugy szedtem volna tovább?
De miért hagytad abba?
A vérnyomáscsökkentőt azért írják fel, hogy beállítsák vele a vérnyomást. És ha felszökik a vérnyomásod és kapsz egy agyvérzést?
Amúgy ha magas a vérnyomásod, akkor terhesség alatt is szedned kell a vérnyomáscsökkentőt, szóval akkor miért jelentene a babatervezésekor gondot?
Annyi, hogy terhesség alatt gondolom egy másfajta vérnyomáscsökkentőt kapnál.
A baj az lesz, ha nem szeded és szedés nélkül meg magas lenne a vérnyomásod.
Ezt is leírtam neked a válaszomban.
Hogy nem lehet csak úgy abbahagyni és hogy terhesség alatt is kell szedni, csak más milyet. Én Dopegytet kellett, hogy szedjek, de nekem a terhesség alatt alakult ki és nem előtte.
Neked meg az előtt magas, tehát nem szabad csak úgy abbahagyni. Ha babatervezésről van szó, akkor meg meg kell beszélni a kezelőorvossal.
Ez nem úgy működik, hogy fogod magad és abbahagyod.
El kell szépen menni az orvoshoz, és megmondani neki, hogy babát tervezel, és írjon olyan gyógyszert, ami nem teratogén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!