Ti mennyi ideig probalkoztatok a parotokkal amig teherbe estetek? Mi mar 5 honapja probalkozunk sikertelenul. Valami tanacs?
Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 13:41
1/11 anonim válasza:
Első gyerek 4 hónap után jött, második elsőre sikerült.
2/11 anonim válasza:
Ebben a hónapban volt 1 éve, hogy próbálkozunk, ma jött meg :( Annyit tudok tanácsolni, hogyha bármi ciklusgondod van (legyen az csak 1-2 nap pecsételés menzesz előtt, vagy fogamzásgátló után szabálytalan ciklus), akkor azt már most vizsgáltassátok ki! Mi több, mint fél évet elvesztegettünk az orvosok miatt, pedig látszott, hogy a tabletta után nincs minden rendben, de nem akartak foglalkozni vele :S
3/11 anonim válasza:
nekünk az 5. hónapban sikerült! :) nyugiii! Az egészséges pároknál is gyakori, h az első 6 hó eredménytelen! Ne görcsölj rá, az nem segít! És össze fog jönni!! :) Sok sikert!
4/11 anonim válasza:
Türelem mindenek előtt!!! Mi 3 évet vártunk,utána lombikból lettek trikreink. No,de ez nem az átlag! Vegyél LH tesztet,azzal pontosíthatod,mikor legyetek együtt.Szedj terhesvitamint is,ha majd összejön,sok fontos dolog van benne amire szüksége van babának és mamának.
5/11 anonim válasza:
Neked: E és D vitamin, kismama vitamin, folsav. Párodnak D vitamin. És ne aggódj. Bőven benne vagytok még a normális időben.
7/11 A kérdező kommentje:
KOSZONOM SZEPEN MINDENKINEK.Nekem nincsen gondo a menzeszemmel, bar mostanaban 30napos a ciklusom. Pont tegnap mondtam a paromnak, hogy elkellene kezdenem szedni a terhes vitamint. Hatha :) Mar nagyon szeretnenk babat, bar igaz rengeteg a stressz lehet ez is gatolja? Mind a ketten egeszsegesek vagyunk, ugyhogy nem ertem mi lehet a problema . Mindenesetre koszonom mindenkinek :)
2013. máj. 22. 14:08
8/11 A kérdező kommentje:
utolso : es 4 ev utan jott ossze???
2013. máj. 22. 14:08
9/11 anonim válasza:
Egy év után estem teherbe, de az a baba sajnos elment 9 hetesen.
Utána megint egy év kellett, akkor clostilbegyttel sikerült. Már 6 hónapos kisfiú.:-)
10/11 A kérdező kommentje:
ooo, sajnalom. a picifiuhoz pedig gratulalok :))))
2013. máj. 22. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!