Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miert van, hogy a pozitiv...

Miert van, hogy a pozitiv tesztem mindig csak halvany pozitiv?

Figyelt kérdés
nem erosodik,nem is halvanyodik..mindig ugyanolyan halvany,de pozitiv...a menstruaciom rendszertelen igy nem tudom mikor van a nem vart csak kb-ra
2014. márc. 29. 09:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem is csak halvány csík volt. Annyira bizonytalan voltam, hogy vettem egy Clearblue digitális tesztet is. 5+ hetes terhességet mutatott akkor, amikor a rendes tesztek még mindig halványak voltak.

20 hkm

2014. márc. 29. 09:45
 2/6 anonim ***** válasza:
A rendszertelen menstruáció hátterében nagy valószínűséggel valamilyen normon probléma áll, aminek okát ki kellene vizsgáltatni. Nyilván van aki rendszertelen vrézés mellet is gond nélkül teherbe esett, de azért nem az a jellemző. A halvány teszt oka lehet az is, hogy valami elindul, de nagyon korán megszakad. A másik ok az, hogy a tüszőrepedés miatt szervezetben jelenlévő LH hormon és a terhesség miatt jelen lévő HCG hormon genetikailga rokon hormon. Ahogy az LH teszt adhat keresztreakciót a HCG hormonra (Lásd: Jós teszt), ugyanúgy a HCG teszt is reagálhat a szervezetben valamilyen ok miatt jelenlévő LH hormonra is.
2014. márc. 29. 09:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Azert rendszertelen most a menstruaciom,mert 4 honapja volt egy missed abortuszom 7hetesen...azota meg nem allt be rendesen.28-32ig jon meg!Hormonproblemam nincsen.
2014. márc. 29. 10:01
 4/6 anonim ***** válasza:

A 28-32 napot nem neveznem rendszertelennek, foleg egy missed ab utan. Nekem fel eve volt vetelesem es sajnos az en ciklusaim eleg rendszertelenek (27-38 nap).

Amugy mindegyik terhessegemnel azt tapasztaltam, hogy a reggeli vizeletbol vegzett teszt mindig halvanyabb volt a delutaninal :-) Nyilvan sokat szamit a teszt minosege is. Prbalj ki egy masik tesztet.

2014. márc. 29. 10:22
 5/6 lyna82 ***** válasza:
Szia!Mikor csináltad az első tesztet?Szerintem várj 1-2hetet ha akkor is halvány,menj el a dokihoz.Sajnos ciszta miatt is lehet halványan pozitív teszt,vagy méhen kívüli terhességnél.
2014. márc. 29. 16:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha 28-32 között jön az teljesen rendszeresnek számít.

Az átlagához, a 30-hoz viszonyíts!

2014. márc. 29. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!