Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lett pozitív az ovu...

Mitől lett pozitív az ovu tesztem? Meg sem jött, jó pár napja már késik, de régebben volt peteérésem az előző menzesz után. Akkor mitől pozitív most?

Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 10:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Csináltál terhes tesztet? én nem hiszek benne, de elméletileg az ovuteszt orákel ként is használható.
2014. márc. 24. 11:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Elvileg az LH "hasonlít" a HCG-re, ezért használják jóstesztként.

Viszont az LH szint menstruáció előtt is felmegy!

Mikor volt peteérésed?

2014. márc. 24. 13:14
 3/5 A kérdező kommentje:
február 19-én volt meg.és most is 19-e körül kellett volna megjönnie.terhes teszt negatív. olvastam, hogy hormonproblémák miatt is lehet.(egyébként nem az én kérdésem barátnőmnek tettem fel, hátha valaki tud segíteni ebben)
2014. márc. 24. 13:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor mikor is volt a peteérése? Írtad, hogy egyszer pozitív lett az ovu teszt.

PÉ+14 nap a várható menstruáció első napja (bár ez esetben gondolom inkább nem várt menstruáció :))

Rendeltetésszerűen volt használva a teszt? Délután, minden nap ugyanabban az időben, előtte két órával no pisi, no ivás?

2014. márc. 24. 13:37
 5/5 A kérdező kommentje:
hát akkor olyan március 3-4 körül lehetett szerintem.délutániból csinálta, de alaposan kikérdezem.bár neki elég sokszor hormongondja van, szerintem most is amiatt történik ez.
2014. márc. 24. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!