Ha nincs semmi terhessegi tunetem (csak pozitiv tesztek es menzesz elmaradas) akkor elhalt a terhesseg? Mult kedden kellett volna megjonnie! 19. Napon volt ovum 28 napos ciklusbol!
dokim szerint megeshet mert nincs semmi tunetem a terhessegre...
2 mmes valamit latott mehen belul, sargatest van...
Hetfon tesztelnem kell hogy erosodik-e a csik...
Harmadik terhessegembol lenne o a masodik baba... Elso ket alkalommal teszt se kellett mert mindig megvolt a mellfajdalom es hanyinger.Most semmi nincs!
3.an kontroll...
Ne izgulj, nekem sem volt a lányommal semmi tünetem, csak a pozitív teszt és a menzesz elmaradása. Se hányinger, se mellfeszülés, se szurkálás, semmi.
Remélem, nálad is minden rendben lesz!
háát :)
Most már egy kicsit bizakodok, hogy akkor rosszat nem jelent :)
Csak ijesztő, hogy tényleg semmi nyűgöm nincs és így tényleg hihetetlen, hogy van ott valami vagy valaki...
Na mindegy, a mai délutáni tesztem pozitív és erősebb pozitív mint a hétfő délutáni...
Holnap egy reggeli teszt és hétfőn is aztán megnézzük, hogy mi van azzal a csíkkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!