Extra peteérés? DPO.6. napján hőleesés, majd visszament. Menzesz megjött, de hő maradt és a ciklus 4. és5. napján enyhén pozitív a vaterás 10-es teszt.
Figyelt kérdés
De hátha megjön nem is tud beágyazódni.2011. júl. 17. 09:51
1/8 anonim válasza:
rendesen megvolt a mensid? nyálkahártya is sok volt benne? ha nem akkor még lehet baba, de az is lehet, hogy elindult valami de nem sikerült beágyazódnia rendesen, ezért az enyhe pozi teszt
2/8 A kérdező kommentje:
Szia!Hát kicsit furcsa volt a menszi,de nem mondhatnám hogy más volt,mint a többi.Csak annyi,hogy első nap barnáztam,ami eddig nem volt,és kicsit kevesebb volt.Menszi előtt pedig negatív volt a teszt.
2011. júl. 17. 10:53
3/8 anonim válasza:
akkor én a helyedben csinálnék pár nap múlva egy másikat, de rendes gyógyszertárit, ami sokkal biztosabb mint a vaterás tesztek. Szorítok, hátha baba!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Én is reménykedem benne,de hát a józan ész sajnos azt diktálja,hogy nem valószínű.De azért veszek másik tesztet.
2011. júl. 17. 16:11
5/8 anonim válasza:
Szia, mi lett végül? Remélem jól szorítottunk!:)
6/8 A kérdező kommentje:
Szia!Ahogy gondoltam.Sajnos negatívak lettek a tesztek,de azért köszönöm az érdeklődést!Talán majd ebben a hónapbam sikerül.
2011. júl. 19. 17:06
7/8 anonim válasza:
sajnálom! Akkor peteérésed volt?
8/8 A kérdező kommentje:
Képzeld még az se volt.Szerintem túl magas volt az LH szintem.Csak erre tudok tippelni.
2011. júl. 19. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!