Pozitiv a tesztem?
Figyelt kérdés
Holnap van a nemvárt napja...de nagyon aggòdom mert este 38 fokos lázam volt,elkaptam vmi hasmenéses virust.
2014. febr. 12. 09:57
1/16 anonim válasza:
Igen ez pozi:) gratulálok hozzá:) Vegyél terhes vitamint, és menj házidokihoz, utána nődokihoz:)
2/16 anonim válasza:
Gratulálok a babádhoz:D Viszont algopirinnel nyomd le a lázad, mert a 38 fok miatt el is pusztulhat.
3/16 anonim válasza:
Nagyon nagyon halvány, elsőre azt mondta volna hogy negatív, de te élőben jobban látod, ha másik csík akkor pozitív bármilyen halvány is!
4/16 anonim válasza:
Simán rávágtam volna hogy negatív, de az előző hozzászólásokat olvasva megnéztem még egyszer alaposan, és tényleg van 2. csík! A lázat mindenképp csillapítsd, a hányás-hasmenésen át kell esni, attól nem lesz baja a babának.
5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
Csak bizakodni tudok h nem lesz baj...
Gyógyszert màr vettem be, remélem segít levinni a làzam.
2014. febr. 12. 10:28
6/16 anonim válasza:
Lázad ne legyen semmiképp, mert az árt a babónak, de azért inkább válassz nurofent, vagy olyan gyógyszert, amit kisbabának is adhatnál. Nekem így magyarázta el anno a doki, hogy mit szedhetek terhesség alatt. Olvasd el a betegtájékoztatót, vagy kérdezd a gyógyszerészt. A legjobb azonban tényleg az, ha felkeresed a házidokidat.
7/16 anonim válasza:
Szerintem is pozitív, én nem akarom leírni velem mi történt, mert biztos leosztanának, de nagyon sürgősen menj orvoshoz, nekem is csak egy napig volt 38 körüli lázam,, hányás, hasmenés..., nem származott belőle semmi jó.
Szóval azonnal orvos!!! Nekem azt mondta a doktornőm, hogy Panadol-t szabad ilyenkor csak bevenni.
8/16 anonim válasza:
4. vagyok, nekem is a Panadol-t mondták.
9/16 A kérdező kommentje:
Én is panadolt vettem be. Anyósom mondta h reszeljek le krumplit rakjam egy zacskóba és bele a làbam. 38ról lement 36, 5re.
Tényleg csak bizakodom h a tegnapi làzam nem okozott bajt.
2014. febr. 12. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!