Pozitiv a tesztem?

Figyelt kérdés

[link]

Holnap van a nemvárt napja...de nagyon aggòdom mert este 38 fokos lázam volt,elkaptam vmi hasmenéses virust.

2014. febr. 12. 09:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Sajnos megjött.... :(

már az lesz természetes ha elvetélek....

Nem adom fel soha!!!

2014. febr. 23. 18:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Nagyon-nagyon sajnálom. Mit is mondhatnék? Ez ezek szerint nem az első eset volt...
2014. febr. 23. 21:28
 13/16 A kérdező kommentje:

Ez màr a 3. volt :(

De mindig akkor leszek beteg mikor teherbeesek...

Elkezdtük a kivizsgàlàsokat, így most pàr hónap szünet jön. Mindig ez a vàrakozàs....az idő rohan...baba meg még sehol....

De tudom h egyszer úgy is anyuka leszek csak nagyon nehéz kivàrni mire eljön az a csodàs pillanat, most még olyan elképzelhetetlen...

2014. febr. 24. 08:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Sajnálom! Igen, megértem az érzéseid, nekem is volt egy vetélésem és én is beteg lettem, pont a beágyazódás ideje alatt, nekem 10. héten missed ab lett belőle. Semmi nem bizonyítja, hogy az volt az oka, egy napos lázzal járt, de feltételezhető. Olyankor legyengül az immunrendszerünk, hogy betudja fogadni a picurkát, ezért jöhet könnyebben a betegség...

Remélem, hogy a következő baba, aki beköltözik majd a vizsgálatok után, majd csak 40 hét múlva bújik elő. :)

Átérzem, szorítok!

HA gondolod írhatnál, hogy mik az eredményeid, biztosan másokat is érdekelne. Nálam már meg volt minden, eddig nem találtak semmit, mi már 5 hónapja újra próbálkozunk, eddig nincs babó... :(

Hajráááá!!! ;)

2014. febr. 24. 14:11
 15/16 A kérdező kommentje:

Az jó h nem talàltak semmit. Egy vetélés talàn még lehet a véletlen műve, meg ahogy írtad beteg is voltàl te is. Én az utolsó kettőnék beteg voltan a korai szakaszban. Az elsőnél pedig csütörtökön volt ovum és mi csak előtte vasàrnao voltunk együtt. Talàn ott az volt a baj h sok idő volt közte. De persze ezek mind csak talàlgatàsok.

Méhüregvizsgàlaton màr túl vagyok, és egy alapszintű vérvizsgàlaton,kb egy hónap múlva vesznek vért kromoszómavizsgàlatra+hormonvizsgalatra. Petevezeték vizsgàlst is lesz és így sorba amit javasolnak.

Neked miket néztek? Drukkolok h mihamarabb sikerüljön a baba :)

2014. febr. 24. 19:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Nálam néztek 3. napi hormonokat, általános nőgyógyászati műtét előtti vért, immunológiát, genetikát. Első körben ennyit.

Igen, egy volt, de nagyon nem szeretnék többet, ahogy senki sem. Az, hogy beteg voltál tényleg nem jó ómen... Remélem kiderül a vizsgálatokon, hogy mi a gond.

Nekem még az orvos nem javasolt egyéb vizsgálatokat, mondván, hogy hamar teherbe estem először és mikor UH-al nézett akkor is látott érő tüszőt, persze ez még önmagában nem jelent semmit. Most 5. hónapja, hogy nem védekezünk, eddig nem jött még a baba, sőt, elég fura a ciklusom, fájdalmaim is vannak, 36 napra jön csak... Lehet, hogy hosszabb procedúra lesz ez, mint szerettük volna, nem tudom.

Igazából lehet minden rendben és spontán jönni fog a baba, de lehet nem... És akkor még mindig ott van a terhesség alatti "rettegés".

Nah, de csak pozitívan s fel a fejjel!!! Én is azt kívánom Neked, hogy minél hamarabb édesanya lehess! :)

Majd jelentkezz, hogy mi újság veled! :)

2014. febr. 24. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!