Lombikosok, mit tegyek? Nagyon kétségbe agyok esve.
nagyon elvagyok kenődve.....egészségügyben dolgozom,kettő m.helyem van napi 2órát dolgozom(fogászat).3lombikor csináltak végig velem,hiányoztam 3-4hetet.A főnőkeim válallkozók.
Mindkettő fönökőm arra kért h a nyári szabimat áldozzam fel a lombikra.Már nem nagyon tudják tolerálni a hiányzásaimat:(
És 2hétnél többet nem hiányozhatok:( De hát egy lombik a felkészítéssel egy hónap elfoglaltságot jelent. A tavalyi nyarunk is elment a lombik miatt,igaz akkor egy hetet tudtunk még nyaralni.A férjem nagyon szeretne nyaralni,meg lombikozni is.De mindenképpen akar pihenni.De nem tudom összehozzni.Annyira kivagyok,mit csináljak most?
Vagy ez, vagy az!
Ha össze jön a baba, még több lemondással fog járni!
Ehez hozzá kell szokni, hogy a gyerekért le kell mondani erről arról....
Most ezt nem értem... én a lombikok mellett simán dolgoztam (az egy hónapos felkészítés részénél ragadtam le, az nem értem, hogy hogyan). Hát a nyaralással meg végképp össze lehetett hozni nálunk :)
(egyébként lombikra mennék, nem nyaralni. ha már választani kell. Elvégre szeretnétek azt a babát, nem?)
Három lombik, három hét - ez azt jelenti, hogy lombikonként kb. egy-másfél hetet hiányoztál összesen. UH-k, leszívás egy nap, transzfer egy nap. Jó, mondjuk transzfer után nem megy az ember egy napot, de pl. ha pénteken vagy hétvégére jön ki, már elég csak a transzfer napja, hétfőn lehet menni dolgozni. Már nem emlékszem pontosan, de ilyen sokat nem voltam távol a munkahelyemtől. Az UH-kat leginkább kora reggel vagy este oldottam meg, munka után. Neked utaznod kell? Szerencsére nekem egy városban volt a klinika.
Volt olyan leszívásom, hogy másnap mentem már dolgozni. Volt olyan, hogy komplikáció volt, az meg szerencsére szombaton volt :)
Mi a probléma, hogy ilyen sokat kell hiányozni? Rosszul szoktál lenni a stimutól, vagy valami más?
Mégis, mennyit tolerálnának a főnökeid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!