Lombikosok, a haspuffadásom mikor megy le?
Figyelt kérdés
et+11.nap elkezzdtem vérezni,azota vérzem.Tegnap volt egy hete h szivárog a vérem.hétfőn volt et+14 voltam uh-n 7mm-es volt a nyh-m,tudom nem sikerült.Leállította a gyógyszereket,de megállapitotta h elindult a terhesség.Miért van még mindig akkora haspuffadásom mint egy 4hónapos terhesnek?Nem voltam tulstimus még vizem sem volt.Meg nem értem miért szívárog még mindig a vérem.2014. márc. 15. 16:40
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez így nem normális, menjél csak vissza a dokihoz. Sajnálom h nem sikerült.
2/6 A kérdező kommentje:
mivel elindult a terhesség volt 4db nagy méretű sárgatestem,csak annak már el kellett volna kezdenie lemenni,nem?
2014. márc. 15. 16:59
3/6 anonim válasza:
Miből gondolják, hogy elindult a terhesség? Mennyi volt a hcg-d? Ez még valszeg a hormonok utóhatása.
4/6 A kérdező kommentje:
A sárgatestből mondja meg,ha van sárgatest elindul a terhesség,ha nincsen akkor az embrio is felszívódik.
2014. márc. 15. 17:33
5/6 A kérdező kommentje:
tudom,h nem sikerült tisztába vagyok vele,csak annyira zavar a hasam,bármilyen felsőt felveszek látszik a kerek puffadt hasam.Az eddigi lombikjaimnál mindig lement,nem volt utóhatás.az első lombiknál nem volt sárgatestem,mem is indult el semmi.A 2. lombiknál egy sárgatestem volt,volt pozi teszt is,ami elhalványult.Amint nega volt a teszt utána a haspuffadásom is lement.Ez volt a 3.lombik,de most 4sárgatestem volt és nem megy le a hasam,pedig abbahagytam az összes gyógyszert.Rendes vérzésem nincs,egy hete barnázok.Eddig mindig elöntött a vér.
2014. márc. 15. 17:38
6/6 anonim válasza:
Szia! Velem volt úgy, hogy mikor kiderült, hogy nem sikerült a lombik, akkor abbahagytam a crinone gélt, és pár nappal rá elkezdtem vérezni, de inkább barna volt, de volt benne piros vér is. Olyan gyenge mensinek mondanám. Aztán 11 nap szünet, és utána megindult a piros véres mensi. Az orvos azt mondta, hogy az előző nem menstruáció volt, hanem megvonásos (progeszteron) vérzés, és ez a mensim. Talán veled is ez van. Azért nem akarsz tesztet csinálni, hátha méhen kívüli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!