Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok, nektek találtak...

Lombikosok, nektek találtak valamit immunologián, mikor az volt, h elindult a terhességetek csak megszakadt?

Figyelt kérdés

3 beültetésem volt és ebből 2 elindult pozi tesztek is voltak,de mire eljutottunk volna az uh-ig,addigra kiürült a hcg a tesztek elhalványultak.Orvos is igazolta,h elindult a terhesség,de nem tudja miért szakadt meg.Elküldött kromoszomára,de immunologiára nem akar csak a 4.sikertelen után.Nekem ez nem tetszik,mert ki akarok mindent szűrni.Nagyon alacsony spermaszám miatt kell a lombik,minden hormonom jó lett(az fsh-m kicsit magas).

Most felhívtam egy labort elmondtam mi a gond.

Ezeket a vizsgálatokat javasolták:

Trombofólia panel,NK funkcíó

Szerintetek elég ez?

2014. márc. 11. 15:29
 1/1 sumergo ***** válasza:
Nekem nem voltak ilyen megszakadt terhességeim, de sikertelen lombikjaink igen, és minden külön indok nélkül fogadtak az immunológián és a genetikai szakrendelőben is, és voltak mindkét helyen annyira rugalmasak, hogy egy napra adtak időpontot, és a vérvételeket is megoldották egy bökéssel, pedig ha jól emlékszem összesen 26 kémcső vért vettek le tőlünk fejenként. Azt hiszem az immunológiai szakrendelésre kértem a háziorvostól beutalót, és onnan a genetikára már az immunológiáról utaltak. Ezért egyszerűbb szerintem, ha az immunológiai szakrendelést hívod fel, hogy mi a problémád, és ők majd segítenek. Sok sikert!
2014. márc. 11. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!