Ti milyen vitaminokat szedtetek terhességetek előtt illetve alatt?
Figyelt kérdés
Jövőre szeretnénk kisbabát, de fel szeretnék készülni testileg és lelkileg egyaránt. Nem szedtem eddig semmi gyógyszert, se vitamint. Az elevitre gondoltam először, meg pluszban olyanra lenne szükségem, ami a fogamat védi. Rendszeresen mosok fogat, eszek gyümölcsöt, de meg is szeretném őrizni fogaim épségét. Ti milyen vitamin készítményeket szedtetek terhességetek előtt?2013. szept. 24. 06:00
1/5 anonim válasza:
előtte csak folsavat szedj,esetleg valami multivitamint. alatta meg mondja az orvos mir van szükséged. általában magnézium, jód, folsav, kismamavitamin, 30. hét után vérképző vas.
2/5 anonim válasza:
Femibion 800-at három hónappal teherbeesés előtt és azóta is,ehhez nem kell plusz folsav.
3/5 anonim válasza:
Előtte és kb a 20. hétig Elevitet szedtem, plusz kalciumot (ezt mondjuk az allergiám miatt), a 20. héttől pedig Supradyn drazsét, ebben van vas is. Az első terhességemnél nem volt gond a vassal, így ez elégnek bizonyult. Kalciumot még mindig szedek, de már csak hetente 1 alkalommal, amíg tart az allergia-szezon.
4/5 anonim válasza:
A folsavon kívül semmi másra nincs szükséged , amíg csak tervezitek addig napi fél is elég, ha már ott a baby a pocakban akkor lehet napi 1 ;)
5/5 anonim válasza:
Folsav, c vitamin, majd mikor a gravidát kezdtem el szedni a folsavat elhagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!