Csak én nekem nem sikerul teherbe esnem 3honapja?
Figyelt kérdés
Annyira rossz latni h milyen sok ismerosom terhes s nekem meg nem sikerul.el vagyok keseredve...:(2014. márc. 24. 19:14
11/14 anonim válasza:
Lennék a helyedben kedves kérdező!!! Mit nem adnék csak 3 hónapért....1 éve próbàlkozuk, vetéléseim màr viltak ez idő alatt.
Én azt tanàcsolom h ne figyelgesd magad h mikor van peteérésed; akkoe legyetek együtt ha jól esik... én is menszitöl ovuig, ovutól mensziég éltem.minden napom a szàmolgatàsból àllt, igaz ez nem akadàlyozra a teherbeesést mert mindig hamar sikerült, csak elvesztettem őket :(
Most augusztusig nem is próbàlkozunk; addigra màr 1, 5 évnél fogunk járni....
Ne stresszelj rà, majd ha 1 évnél jàrtok majd akkor kezdj el izgulni. De azért remélem addig nem kell vàrnotok!
Hajrà!
K.
12/14 anonim válasza:
nekünk 2 évbe telt, onnan számolva hogy nah jöhet a baba, de kapcsolatunk elejétől nem védekeztünk tehát onnan nézve jó 2.5 év kellett hozzá :) most 19 hetes vagyok :) tehát nyugi.
13/14 anonim válasza:
Nekünk 4 éve, mégsem kesergek! Mások meg nem érdekelnek...
14/14 anonim válasza:
Megertelek ez nagyon rossz erzes...nekem a hazassagom is rament erre,el is veteltem az ex ferjemtol...most a jelenlegi parommal elejetol kezdve nem is vedekezunk,mert neki nem nagyon lehet.Legalabbis azt mondtak es igy total belenyugodtam mar h ugyse lesz gyerekem...Na hat az elso honapba osszejott vele :) Vannak csodak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!