Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak én nekem nem sikerul...

Csak én nekem nem sikerul teherbe esnem 3honapja?

Figyelt kérdés
Annyira rossz latni h milyen sok ismerosom terhes s nekem meg nem sikerul.el vagyok keseredve...:(
2014. márc. 24. 19:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

3 hónap még nagyon kevés, ez nem bemondásra működik. Egy évpróbálkozás előtt még az orvosok sem foglalkoznak vele, annyira természetesen ha nem jön.

Különben is honnan tudod más mennyit várt rá.

2014. márc. 24. 19:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 1,5 év után síkerült!!!!Szóval csak nyugi élvezd még az életet és jönni fog a baba!!!20hkm
2014. márc. 24. 19:17
 3/14 A kérdező kommentje:
A tobbiek mondtak.:D en nagyon orulok nekik hogy sikerult de azert irigy is vagyok rajuk..ferjem 2evig nem akart gyereket s most mikor O mondta h szeretne gyereket akkor meg nem akarozik jonni.:(
2014. márc. 24. 19:21
 4/14 A kérdező kommentje:
Orulok neked masodik hozzaszolo h sikerult.jo babavarast :)
2014. márc. 24. 19:24
 5/14 anonim ***** válasza:

az első a 2. hóanpban összejött. a második kerek egy év próbálkozás után. mindketten egészségesek vagyunk, és másodszor is mindent úgy csináltunk, mint az elsőnél, mégis egy évbe telt. erre nincs recept.

én azért értelek meg, mert én is a másodiknál elkeseredtem a 3. hónapban, hiszen az első szinte azonnal összejött. azt hittem, h baj van velünk, közben meg simán csak arról volt szó, hogy az elsővel ilyen szerencsénk volt.

nyugi, 3 hónap sikertelenség még semmi bajt nem jelent. és gondolj arra, hogy az idegeskesdés csak ront a helyzeten. aggódni ráérsz egy év közeledtével, addig meg próbáld élvezni a felhőtlen együttléteket.

és abban is biztos vagyok, hogy nem minden ismerősödnek sikerült hamar, csak akinek hamar sikerül, az szeret híreskedni ezzel. biztosan vannak körülötted is olyanok, akik már jó ideje próbálkoznak.

2014. márc. 24. 19:33
 6/14 anonim ***** válasza:
En 1,5 evnel tartok, igen csak idoben vagy meg... 23/L
2014. márc. 24. 19:36
 7/14 anonim ***** válasza:
Az első baba már az első hónapba sikerült,de sajnos a 8. hétig tartott. A következő baba 4 hónap múlva sikerült.A kistesó 1,5 év volt.Most már 7. hónapja próbálkozunk.
2014. márc. 24. 19:36
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Szóval, majd ha Nektek sem jön össze 10 évig, majd akkor kezdj el aggódni! Túl vagyunk több sikertelen beavatkozáson és mégsem keserkek! Szóval 3 hónap még rohadtul nem nagy idő!

2014. márc. 24. 19:44
 9/14 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

3 hónap az tényleg nem sok még...Mi 3 éve várunk a Mi kis Csodánkra,de nem akar jönni.3 év alatt volt egy vetélésem....úgyhogy vegyél egy fürdőt és nyugodj le!Ráérsz majd 1 év után idegeskedni...

2014. márc. 24. 19:57
 10/14 anonim ***** válasza:

Az a rossz,hogy ugy indultal neki elsőre sikerülni fog!statisztika szerint minden hónapban 30%esèly van arra,hogy sikerüljön.

fèl evig meg csak gondolkodni sem szabadna a sikertelen hónapokon,1ev várakozás utan kivizsgálás célszerű.

Nekem elso 2baba elsőre,harmadik 12honap utan!

Pedig semmit sem tettünk másként,es meg csak 30korul jártunk akkor is..

Szoval szerintem is nyugodjâl meg!

2014. márc. 24. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!