Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nincs peteérés már 3hónapja...

Ha nincs peteérés már 3hónapja ( elmaradt mensi, nem terhesség miatt) akkor is teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 16:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Sajna nem tudsz akkor teherbe esni mert a terhesség létrejöttéhez 3 nagyon fontos dolog kell a többi csak utána jön ha ezek nincsenek meg akkor a többi hiába jó(hormonok stb...)

1 : életképes, mozgó , jó spermakép

2 : érett megrepedt tüsző(k)

3 : 2 naponkénti szerelmi légyott

Ezek nélkül nincs baba sajnos és ha ezek megvannak és még mindig nem jön akkor lehet találgatni hogy hormonnal lehet baj vagy petevezetők esetleg valami egyéb de ez már csak a 3 után jön.

Miért nincsen peteérésed?

2009. febr. 19. 16:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál 1hónapja és azt mondta, hogy nem baba de lassan meg kell majd jönnie , de előfordulhat, hogy 1-2 ciklus még kimarad és valószínűleg hormonzavar. A párommal megszakítással védekeztünk és ezért voltam kíváncsi, hogy ha nincs peteérés lehet e megszakítással teherbe esni.
2009. febr. 19. 16:27
 3/7 anonim ***** válasza:

az előző vagyok.

Nem rossz indulatbol írtam amit irtam ne érts félre , nem csináltak hormonlabort hogy megtudják melyik hormonod szorakozik veled amitől elmarad a mensid?

és igen nem tudsz teherbe esni még akkor sem ha megszakítással védekeztek mert nincs mi megtermékenyüljön.

Szeretnél már egyébként babát?

2009. febr. 19. 16:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ! Én gondolkoztam már a babán, de a párom még nem szeretne!Azt mondta a doki, hogy valószínű idegesség miatt őrültek meg a hormonok és várjunk.
2009. febr. 19. 18:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként olyan még véletlenül sem létezik, hogy nem jön meg a havi valakinek és mégis teherbe esik?
2009. febr. 19. 19:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Teherbe eshetsz, mert petérés előbb van, mint a mensi, tehát 3 hónap kimaradás után van peteérésed és meg is jönne kb 2 hét múlva, de mivel teherbeestél újból kimarad, csak már a baba miatt. Persze ennek azért nem akkora az esélye, de megtörténhet. Remélem érthető voltam.
2009. febr. 20. 18:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Ezt nem igazán értem.
2009. febr. 21. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!