Pecsételő vérzés a (valószínű) peteérés után 4-6 nappal? Lehet terhesség?
Utalhat esetleg beágyazódásra, azaz beágyazódási vérzésed lehetett. Ez általában (ha átlag ciklusod 28 nap körüli és a 14.napon volt peteérésed) a 20-22 nap körül jelentkezhet, Ez még nem utal arra hogy terhes vagy, vagy hogy meg is fog maradni a baba, de jó előjel ha már beágyazódik, mert azt jelent hogy legalább ott van! :) Reméljük a legjobbakat!
Egyébként nem mindig jár pecsételéssel a beágyazódás, sőt inkább nem szokott, csak ritkán.
Szorítok nektek, majd írd meg hogy mi lett! :)
Én úgy értelmeztem, hogy nem tudja pontosan megmondani, hogy hány napja volt neki ovuja.
Ezt találtam:
Vérzés a beágyazódáskor
Ha kb. 1 héttel az ovuláció után gyenge vérzést tapasztalsz, az lehet a megtermékenyített petesejt beágyazódásának a jele. Ugyanakkor sajnos előfordulhat, hogy csak a pecsételő vérzés megindulásáról van szó. A kettőt úgy tudod megkülönböztetni egymástól, hogy figyeled a testhőmérsékleted alakulását. Amennyiben nem esik vissza legalább 18 napig, úgy jó esély van a terhesség létrejöttére.
Kb. 1 hét... de mivel egyénenként változó -lehet neki gyorsabban ágyazódott be, ha 7-12 nap körül számoljuk a beágyazódást- én a 6 napot beleszámítanám.
Köszi a válaszokat!
Nem biztos, hogy akkor volt peteérésem, ezért gondolkoztam el a dolgon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!