Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lh teszt, hőgörbe vagy nyák?...

Lh teszt, hőgörbe vagy nyák? Melyikkel lehet pontosabban meghatározni az ovulációt? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Hónapok óta próbálkozunk, és valahogy sehogysem sikerül "belőni" azt a bizonyos időpontot. Rendszeresek az együttlétek (tehát nem konkrét "babagyártás" folyik), de szervezetem összevissza jelez. Mindig ez van. Legutóbb is pl. a nyákom a 7. ciklusnapon volt tojásfehérjés, de a 12. napon mutatott ovulációt a hőm, aztán az LH teszt majd csak a 13. napon lett pozitív. Veletek is előfordult már ilyen?

2014. márc. 18. 17:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tutira akarsz menni, akkor nőgyógyásznál kérsz ultrahangos peteérés követést. Én pl biztos voltam benne h akkor megyek uhra mikor pém van és kiderült h már volt..
2014. márc. 18. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen! Velem is már sokszor volt ilyen. Nekem ahogy leesik a hőm a 14. napon a 15.-n pozi az ovuteszt, és bizonyítottan (uh-s követés) 16-17. napon van tüszőrepi. Igaz nekem a nyákom is ilyenkor szokott lenni.

Ahogy az első válaszoló is javasolja, kérj uh-s cikluskövetést és utána nagyjából képben leszel!

2014. márc. 19. 09:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Milyen volt a legutóbbi hőgörbéd? Nekem a nyák és a hőgörbe együttesen mutatta az ovulációt. LH teszt becsapós főleg ha valaki Pcos.
2014. márc. 19. 11:52
 4/8 A kérdező kommentje:

Jelenleg ilyen a görbém: [link]

A FertilyFriend 12-re húzta be az ovut, a ciklus.hu pedig egy nappal hamarabbra.

PCO-s elvileg nem vagyok, nemrég voltam dokinál, szerinte minden rendben.

2014. márc. 19. 14:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Teljesen szép görbe nincs itt semmi probléma.
2014. márc. 19. 17:31
 6/8 anonim ***** válasza:
A férjed spermái rendben? Neked volt átjárhatóságid?
2014. márc. 19. 17:32
 7/8 A kérdező kommentje:
A nőgyógyász azt mondta legutóbb, hogy várjunk májusig. Ha addig sem jön össze, vissza kell mennem hozzá, és akkor fogunk beszélni a vizsgálatokról. De nagyon - nagyon reménykedem benne, addig teherbe esem... :)
2014. márc. 20. 18:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi is pont ebben a cipőben járunk. Július óta próbálkozunk és semmi. Nemek is májusban kell kontrollra vissza mennem. Nem hőmérőztem eddig, Lh tesztet csináltam 3-szor, de semmi eredmény. Korábban 5 db-os kiszerelést vásároltam, de valahogy sosem sikerült pozitívra a tesztem, pedig a ciklusom szerinti napokon próbáltam. A teszt csík mindig halványabb volt, illetve elég sokára sötétedett el, konkrétan 5 perc eltelte után mindig sötétebb volt. ( Azt írták az már nem hiteles eredmény) Március közepén próbáltunk sperma tesztet, ami jó lett, továbbá vásároltunk 50db-os Lh tesztet, azóta pedig minden reggel tesztelek, figyelve az eredményt. Ultrahangos peteérés követésre hogyan lehet időpontot kérni?
2014. márc. 24. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!