Most akkor mi történt szerintetek aggógnom kéne?
A Ciklus.hu-n vezetek naptárat ott 16-ára jelölte a peteérést, csináltam ovu tesztet is ami 15-17 között volt pozitív, de a hőm nem ment le sőt a reggeli átlaghoz képest még pár tizeddel feljebb is van még mindig. Nem vagyok beteg, nem vagyok felfázva se megfázva. A libidóm se csökkent sőt... Igaz kb 1 hete tele vagyok pattanással pedig nem szoktam. Szerintetek akkor most volt peteérésem vagy sem?
A hő azért emelkedik meg, mert a kiszabadult petesejt helyén kialakuló sárgatest progeszteront termel, ami megemeli az alaphőt.
Tehát olyan nincs, hogy "próbálkozik a szervezet" és kicsit megemelkedik a hő:D Ha megrepedt a tüsző, akkor felmegy a hő, ha nem repedt meg, akkor nem megy fel a hő, mert nincs mitől felmennie.
És nem mindenkinél van látványos emelkedés. A lényeg az, hogy magasabb legyen, mint a ciklus első felében. Ha nem megy ennél lejjebb a hőd, akkor jó eséllyel volt ovud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!