Történt már ilyen valakivel?
Volt már valakinek, hogy terhes tünetek tucatait pordukálta (mellfeszülés, derékfájás, lábgörcs, hasi puffadás, szagérzékenység, néha hányinger, fejfájás-alkalmanként, fáradékonyság - ezek mind jelentkeztek nálam plusz aug .22-én volt pici vérzésem!pár csepp) és mégis NEGATÍVAT TESZTELT???
Még annyit hogy augusztus 6.án voltam együtt a férjemmel utoljára VÉDEKEZÉSSEL -GUMIVAL! (augusztusban 1-4 ig pár csepp menzeszem volt majd 5.én közepes és 6-7-8 pár csepp!)- mivel külföldön vagyok azóta is - már sík ídeg vagyok hogy mi van!!! van 2 gyerekem és pontosan ezek a tünetek voltak velük is a terhesség elején! De van 2 negatív tesztem!!! az egyiket 22 én délelőtt csináltam mert azt hittem az előző július havi egyszeri hülyeségünkből adódóan terhes vagyok, de azt 20 én már kimutatta volna és a tüneteimet is erre vezettem vissza, na de 3 napra rá megint teszteltem 23- án reggeli pisi! és negatív! Mi a fene bajom van!? volt már valaki így hogy negatívat tesztelt és mégis baba lett???
Bocsi idegességemben elírtam!
Szóval az első teszt 20.án délután volt Negatív.
A második pedig 23. án reggeli pisiből. Negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!