Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Görbeszakértők, szerintetek...

Görbeszakértők, szerintetek tényleg akkor volt ovum mikor a teszt mutatta?

Figyelt kérdés

Normális így ez a görbe? most kezdtem ebben a hónapban, mert több, mint fél éve nem akar jönni a baba, és gondoltam rádolgozunk egy kicsit... Szerintetek jókor voltunk együtt? a szombati inkább vasárnap hajnalban volt 3 körül...

[link]

2013. aug. 6. 12:24
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:

Igen:)

Vagy egy nappal utána, de az teljesen normális, mivel a teszt előre jelez. A pozi teszt után 24-36 órával van ovu, és nálad a görbe alapján így is volt.)

Eddig teljesen normálisnak tűnik a görbe.

2013. aug. 6. 12:27
 2/39 anonim ***** válasza:
Igen! Szerintem akkor volt! Az időzítés is jó volt! Drukkolok!
2013. aug. 6. 12:29
 3/39 A kérdező kommentje:
Jaj de jó, reménykedem :) Eléggé bizonytalan vagyok, mert a doki 5-ik ciklusnapon nézett UH-val és azt mondta valószínűleg nincs ovum :(( mert csak 2mm volt a nyálkahártya és az nagyon kevés, ezért mondta h valószínűleg nincs pém. De akkor hihetek a tesztnek, meg a görbének szerintetek?
2013. aug. 6. 13:36
 4/39 anonim ***** válasza:
eddig szép görbe most már csak maradjon is fent aztán jöjjön a baba :) szerintem hihetsz a tesztnek és görbének is :) drukk!!!
2013. aug. 6. 17:50
 5/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)... nagyon reménykedek benne, hogy végre sikerült. Most már csak a 2mm es nyálkahártyát nem értem :( az nem túl kevés? Vagy csak félidőben vastagszik meg? Ha nem lenne pé-m, akkor nem jelezne az ovu teszt, ugye?
2013. aug. 6. 21:30
 6/39 anonim ***** válasza:
Ez az orvos egy idióta... A ciklus 5.(!!) napján persze, hogy vékony, hiszen csak most kezd majd el vastagodni, sőt, igazán vastagodásnak csak az ovuláció után indul! Emiatt nyugodj meg :)
2013. aug. 6. 21:50
 7/39 A kérdező kommentje:

Hát, sehogyan sem akar 36.7 fölé menni a hőm :(((( már 3 ik napja stagnál... azt olvastam 37 körül kellene lennie ha lenne baba, ez igaz?

Az, hogy ovu után nem megy nagyon fel, jelentheti vajon azt hogy kevés a progeszteronom...? Vagy már nem tudom mit gondoljak... el vagyok keseredve... :(

2013. aug. 9. 09:32
 8/39 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Valóban elméletben ez lenne a jó, ha 37 felett lenne tartósan, de a gyakorlat sokaknál teljesen mást mutat! Nem fontos, hogy 37 felett legyen a hőmérsékleted, attól még lehetsz várandós, mert szépen megemelkedett és fent is van a hőd!!! Majd a nemvárt napján lesz az érdekes, ha akkor is marad vagy esetleg még emelkedik és menzesz sehol, na akkor már nyugodtan tesztelhetsz!!! :) Nagyon szorítok!!! :)

2013. aug. 9. 09:49
 9/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Csak olyan nehéz ez a várakozás mindig... aztán pedig utána a csalódás, hogy na most sem sikerült. Azért kezdtem el a hőmérőzést meg az ovu tesztet mert a doki rámijesztett, h szerinte nincs is pé-m és azért olyan vékony a nyálkahártya :( Dehát szerintem meg van! Megvan az összes tünet, ovu teszt, hő...

A görbe alapján nekem úgy tűnik, h működnek a hormonjaim nagyjából, bár akkor lehet, hogy a progeszteronom nem, és ezért nem megy feljebb a hő? :(

Itt tartok most:

[link]

2013. aug. 9. 13:06
 10/39 anonim ***** válasza:
mi újság veled? hogy áll a hőd?
2013. aug. 11. 00:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!