Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Görbeszakértők, szerintetek...

Görbeszakértők, szerintetek tényleg akkor volt ovum mikor a teszt mutatta?

Figyelt kérdés

Normális így ez a görbe? most kezdtem ebben a hónapban, mert több, mint fél éve nem akar jönni a baba, és gondoltam rádolgozunk egy kicsit... Szerintetek jókor voltunk együtt? a szombati inkább vasárnap hajnalban volt 3 körül...

[link]

2013. aug. 6. 12:24
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a linket! Akkor már csak azt nem értem, hogy miért hozzá rám a frászt az orvos? Teljesen el volt hűlve hogy ez csak 2mm... :(((

Ma már sajnos elkezdett esni a hőm, 36.8 :( holnapra meg is fog jönni...:( új hónap, új remények - ismét.

2013. aug. 16. 10:18
 32/39 anonim ***** válasza:
A görbéd nagyon jó volt, sztem ne parázz rá! Hajrá és csak pozitívan!!!
2013. aug. 16. 10:34
 33/39 A kérdező kommentje:

Most már 4ik napja görcsölök, de még mindig nem jött meg rendesen :( minden nap csak egy folt... mi lehet ez? Mert ez tuti nem normális... a hőm megyeget lefelé, ma 36.7 - mondjuk azt sem értem miért tizedenként, és miért nem esik le én jön meg végre, és lennék túl ezen az egészen...:(((

[link]

2013. aug. 17. 17:21
 34/39 anonim ***** válasza:
Azt írtad, h néha szokott lenni barnázás néha nem... Most lehet pont van... Vagy rágörcsöltél nagyon a témára és attól van. A pszihénk mindenre képes! Lehet akár egy korai vetélés is, hibás gén vagy beágyazódási problémák miatt, de ezt már nem fogod biztosra megtudni. Nyugi és ha nem változik a helyzet, hívd fel a dokid!
2013. aug. 17. 20:08
 35/39 anonim ***** válasza:
Mi újság? Hogy vagy?
2013. aug. 19. 22:09
 36/39 A kérdező kommentje:
Megjött 1 nappal később, 29 napra :((( de iszonyat módon szenvedtem, folyamatos görcsök és pecsételés után megváltás volt mikor végre megjött... viszont 4 nap pecsételés után megint csak 2 napig tartott a rendes mensi :( mi lehet a baj...??
2013. aug. 21. 19:58
 37/39 anonim ***** válasza:
Nem tudom, dokihoz nem mész?
2013. aug. 22. 07:31
 38/39 anonim ***** válasza:
Ja, és az normális, ha tizedfokonként esik vissza és nem egyből sokat. Ahogy csökken a progeszteron szint úgy esik vissza. Nekem is így van.
2013. aug. 22. 07:33
 39/39 A kérdező kommentje:
Voltam már 2 dokinál is, az egyik egyáltalán nem foglalkozott a dologgal, azt mondta nem lehet tudni mitől van, és biztosan normális... a másik sem mondott sokkal többet :( de megyek majd vérvételre jövő hónapban. Csak egyszerűen nem értem, soha semmi problémám nem volt, de kb fél éve minden teljesen felborult... és próbálom megfejteni hogy mi romolhatott el... :( de addig is úgy néz ki, a babaprojekttel nem lesz szerencsénk :(((
2013. aug. 22. 11:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!