Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Görbeszakértők, szerintetek...

Görbeszakértők, szerintetek tényleg akkor volt ovum mikor a teszt mutatta?

Figyelt kérdés

Normális így ez a görbe? most kezdtem ebben a hónapban, mert több, mint fél éve nem akar jönni a baba, és gondoltam rádolgozunk egy kicsit... Szerintetek jókor voltunk együtt? a szombati inkább vasárnap hajnalban volt 3 körül...

[link]

2013. aug. 6. 12:24
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Ne stresszelj! Szerintem most ágyazódik be a baba... Elvileg 7. dpo-n kezdődik a beágyazódás és a 12. dpoig tart (a nagykönyv szerint). A vérzés a beágyazódás vége felé van, elért néhány eret vagy megsértette a nyálkahártyát az apró... És az, hogy a hőd felfelé megy igencsak jóhír (ha nem vagy terhes 7-8dpo után inkább csökkedn, vagy stagnál, de semmiképp nem nő). Sztem semmi bajod, csupán beköltözött a lakód... Pozitív tesztet 11. dpon ne várj... Esetleg 12-en, ha a beágyazódás befejeződött és van 10-es teszted, de inkább 13-on!
2013. aug. 14. 12:13
 22/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztató szavakat, kedves vagy :)

Sajnos továbbra is barnás pecsételésem van, nem túl sok de azért egy-egy folt... :( ami inkább aggaszt, hogy alvadt vér...és nem csak egyetlen pötty, ebből azt gondolnám, hogy beágyazódáshoz ez már túl sok lenne.. sajnos :(

Szóval szerintem meg fog jönni, bár görcsök nincsenek egyelőre. Pedig a hőm olyan szépen kezdett felfelé kúszni, ezért kezdtem el reménykedni, ezért csináltam a tesztet is. De ez a vérzés most nem sok jóval kecsegtet :( gondolom holnapra már a hőm is leesik, és ezek szerint 1-2 nappal előbb meg fog jönni. Ez van, sajnos :((

A vérvétel után talán majd okosabbak leszünk. Csak annyira reménykedtem, hogy nem lesz rá szükség... :(

Új hónap, új remények...

2013. aug. 14. 15:49
 23/39 anonim ***** válasza:
Azért még ne temesd ezt a hónapot! Reggel írd meg a hődet, kíváncsi vagyok :) (Hasonló cipőben vagyunk mi te, mi 9.hónapja próbálkozunk a tesóval, 3.hónapja hőmérőzök, ma 1.dpo ) Egyébként az alvadt vér lehet egy darab ledobódott nyálkahártyától is...
2013. aug. 14. 17:04
 24/39 anonim ***** válasza:
És még annyit, hogy hővel kapcsolatban itt találsz rengeteg magyarázatot: [link] vérzéssel kapcsolatban: [link] és ugyanitt érdemes a példagörbéket megnézni :)
2013. aug. 14. 17:14
 25/39 A kérdező kommentje:

Mai hőm 36.9... viszont továbbra is van valami maszatolás... :(((

Lehet, hogy ezek szerint én az a fajta vagyok, akinél még a mensi elején magas marad a hő, nem tudom...és akkor csak holnap vagy holnapután fog leesni.

De akkor meg legalább jönne meg már rendesen, hogy holnap el tudjak menni a 3-ik napi vérvételre, és mielőbb kiderüljön, mi a gond.

Köszönöm a linkeket! :)

2013. aug. 15. 09:27
 26/39 anonim ***** válasza:
A maszatolás, barnázás nem számít bele a menstruációba, szóval holnap semmiképp ne menj még vérvételre. Ha holnap megjönne rendesen, akkor vasárnapra esik a 3. nap, de azt hétfőn veszik le, csak jelezd a kiértékeléskor a dokinak, h 4. napi vér. Egyébként szokott ilyen lenni neked? Mármint mensi előtt barnázás?
2013. aug. 15. 10:06
 27/39 A kérdező kommentje:

És ha még ma megjön rendesen? A doki azt mondta, ha szombatra esne a 3ik nap, akkor pénteken menjek, ha vasárnapra akkor hétfőn... csak hát ugye most az ünnepek miatt nem tudok hétfőn menni, szóval ha holnap nem akkor ez a hónap is elveszett... :(( és várhatok a nagy bizonytalanságban még egyet :(

Barnázás néha szokott lenni, néha nem. Az a baj, hogy 3 hónapig szedtem Premens-t és az totálisan összezavart mindent :((( szóval most már egyszerűen fogalmam sincs, mi történik éppen. Ez a bizonytalanság az, ami teljesen kikészít...és nem értem, miért nem jön össze a baba, soha előtte semmi problémám nem volt a ciklusommal, de úgy tűnik valami megváltozott... :(

A hőm miatt akár reménykedhetnék is, de már annyiszor csalódtam, hogy nem merek... meg persze mivel ez az első hőmérős hónapom, nem tudhatom, h mikor fog leesni, mensi előtt vagy már csak közben.

Szóval most próbálom nem beleélni magam a reménybe... :(( Csak már legalább a vérvétel meglenne, hogy tudjam hogy mi a gond.

2013. aug. 15. 10:20
 28/39 anonim ***** válasza:
Szerintem egy gond van, mint a legtöbb babát akaró nőnél (nálam is). Nagyon rá vagy feszülve a témára és gerjeszted magad, h valami baj lehet. Próbálj lazítani, ne foglalkozz a kérdéssel ennyit. Tudom, h baromi nehéz, én is ezt élem meg most, de legalább nem kattogok. Próbáld vmivel elterelni a gondolatod. Flesselj rá olyanra, ami érdekel...
2013. aug. 15. 11:11
 29/39 A kérdező kommentje:

Valójában onnantól kezdve ijedtem meg ennyire, hogy a doki jött nekem a 2mm nyh-val. :( azt mondta, h ez kb klimax előtti állapotnak felel meg, stb.

Addig csak úgy voltam vele, hogy még nincs semmi veszve, persze el kell menni dokihoz, h megnézze minden ok-e, de valamiért azt vártam, h azt mondja minden rendben, próbálkozzunk csak tovább és jönni fog a baba. De mikor láttam rajta, h nagyon nem tetszik neki amit lát az UH-n... :(( kijöttem a rendelőből és elbőgtem magam...

2013. aug. 15. 11:29
 30/39 anonim ***** válasza:

És utána olvastál már? Én ezeket találtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__45158..

[link] (itt a 3. kérdés)

2013. aug. 15. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!