Görbeszakértők, szerintetek tényleg akkor volt ovum mikor a teszt mutatta?
Normális így ez a görbe? most kezdtem ebben a hónapban, mert több, mint fél éve nem akar jönni a baba, és gondoltam rádolgozunk egy kicsit... Szerintetek jókor voltunk együtt? a szombati inkább vasárnap hajnalban volt 3 körül...
Köszönöm a biztató szavakat, kedves vagy :)
Sajnos továbbra is barnás pecsételésem van, nem túl sok de azért egy-egy folt... :( ami inkább aggaszt, hogy alvadt vér...és nem csak egyetlen pötty, ebből azt gondolnám, hogy beágyazódáshoz ez már túl sok lenne.. sajnos :(
Szóval szerintem meg fog jönni, bár görcsök nincsenek egyelőre. Pedig a hőm olyan szépen kezdett felfelé kúszni, ezért kezdtem el reménykedni, ezért csináltam a tesztet is. De ez a vérzés most nem sok jóval kecsegtet :( gondolom holnapra már a hőm is leesik, és ezek szerint 1-2 nappal előbb meg fog jönni. Ez van, sajnos :((
A vérvétel után talán majd okosabbak leszünk. Csak annyira reménykedtem, hogy nem lesz rá szükség... :(
Új hónap, új remények...
Mai hőm 36.9... viszont továbbra is van valami maszatolás... :(((
Lehet, hogy ezek szerint én az a fajta vagyok, akinél még a mensi elején magas marad a hő, nem tudom...és akkor csak holnap vagy holnapután fog leesni.
De akkor meg legalább jönne meg már rendesen, hogy holnap el tudjak menni a 3-ik napi vérvételre, és mielőbb kiderüljön, mi a gond.
Köszönöm a linkeket! :)
És ha még ma megjön rendesen? A doki azt mondta, ha szombatra esne a 3ik nap, akkor pénteken menjek, ha vasárnapra akkor hétfőn... csak hát ugye most az ünnepek miatt nem tudok hétfőn menni, szóval ha holnap nem akkor ez a hónap is elveszett... :(( és várhatok a nagy bizonytalanságban még egyet :(
Barnázás néha szokott lenni, néha nem. Az a baj, hogy 3 hónapig szedtem Premens-t és az totálisan összezavart mindent :((( szóval most már egyszerűen fogalmam sincs, mi történik éppen. Ez a bizonytalanság az, ami teljesen kikészít...és nem értem, miért nem jön össze a baba, soha előtte semmi problémám nem volt a ciklusommal, de úgy tűnik valami megváltozott... :(
A hőm miatt akár reménykedhetnék is, de már annyiszor csalódtam, hogy nem merek... meg persze mivel ez az első hőmérős hónapom, nem tudhatom, h mikor fog leesni, mensi előtt vagy már csak közben.
Szóval most próbálom nem beleélni magam a reménybe... :(( Csak már legalább a vérvétel meglenne, hogy tudjam hogy mi a gond.
Valójában onnantól kezdve ijedtem meg ennyire, hogy a doki jött nekem a 2mm nyh-val. :( azt mondta, h ez kb klimax előtti állapotnak felel meg, stb.
Addig csak úgy voltam vele, hogy még nincs semmi veszve, persze el kell menni dokihoz, h megnézze minden ok-e, de valamiért azt vártam, h azt mondja minden rendben, próbálkozzunk csak tovább és jönni fog a baba. De mikor láttam rajta, h nagyon nem tetszik neki amit lát az UH-n... :(( kijöttem a rendelőből és elbőgtem magam...
És utána olvastál már? Én ezeket találtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__45158..
[link] (itt a 3. kérdés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!