Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Görbeszakértők, szerintetek...

Görbeszakértők, szerintetek tényleg akkor volt ovum mikor a teszt mutatta?

Figyelt kérdés

Normális így ez a görbe? most kezdtem ebben a hónapban, mert több, mint fél éve nem akar jönni a baba, és gondoltam rádolgozunk egy kicsit... Szerintetek jókor voltunk együtt? a szombati inkább vasárnap hajnalban volt 3 körül...

[link]

2013. aug. 6. 12:24
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Szia, gyönyörű a görbéd :) Tegyél fel frisset is, hogy megnézhessük!
2013. aug. 12. 08:58
 12/39 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszönöm az érdeklődést :) Most így állok:

[link]

De sehogyan sem megy 37 közelébe se... :( azt olvastam ha beágyazódás lenne akkor már megugrana 37 re. Hát ha így maradok, akkor nem túl esélyes sajnos :(( és már 9.DPO-n vagyok....

Szerintetek van még bármi esélyem..?

2013. aug. 12. 11:18
 13/39 anonim ***** válasza:
Nem kell 37-re mennie, elég, ha 3-4 tizeddel magasabb az alaphődnél, még ne add fel :)
2013. aug. 12. 11:37
 14/39 A kérdező kommentje:

Annyira izgulok...és még olyan nagyon messze van a szombat (addigra nem várom) :)

Csak ez a doki úgy megijesztett, nem is értem... azt mondta hogy húú hát a 2mm az nagyon kevés, ő még ilyet nem is látott, nincs is ovuláció és lehet hogy nem is működnek a petefészkeim, stb. És elküldött vérvételre jövő hónapban. Teljesen bepánikoltam, hogy valami nagy gáz lehet a hormonjaimmal. :(((

A görbéből lehetne látni ha tényleg ilyen problémám van? Vagy ez csak az ovuláció behatárolására jó?

2013. aug. 12. 15:23
 15/39 anonim ***** válasza:
A doki valószínűleg nem figyelt arra, hogy te a ciklus 5. napján voltál nála, gyakorlatilag a menzeszed levitte, persze, hogy vékony... A görbéd és az lh teszt szerint is VAN ovulációd, ez jó hír :) A hormonvérvétel pedig nem árthat, de én drukkolok, hogy ne legyen rá szükséged ;)
2013. aug. 12. 15:28
 16/39 A kérdező kommentje:
10. DPO, egy tizedet kúszott feljebb, de még mindig 36.8-on állok... ilyenkorra már meg kellene lennie a beágyazódásnak, ugye?
2013. aug. 13. 09:59
 17/39 A kérdező kommentje:

És akkor most vesztem el teljesen :((( Ma reggelre 36.9, aminek örülhetnék is, DE ezzel együtt vérfolt is.... pedig nem görcsölök mint mielőtt megjönne, szóval nagyon megdöbbentem, semmi jele nem volt. (és nem csak vér hanem pici alvadék is :((((((()

Nagyon le vagyok törve, mégis mi bajom lehet? A hőm felfelé megy, még van 3 napom a nemvártig, tuti hogy pontosan félidőben volt ovum... és most erre meg fog jönni, ráadásul 11 nappal ovu után???

Valaki tapasztalt már hasonlót? Mi okozhatja ezt? :( Mégiscsak mehetek arra a vérvételre sajnos...

[link]

2013. aug. 14. 09:16
 18/39 anonim ***** válasza:
Az még egyáltalán nem biztos, hogy veszve van a hónapod, bár a vér nem jelent sok jót, de bármitől lehet! Azért lehet nem ártana egy teszt, hogy tudd hol tartasz, és ha pozitív, akkor mihamarabb egy doki, hogy nehogy baj legyen belőle! Nagyon szorítok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen és baba legyen a dologban! :)
2013. aug. 14. 09:47
 19/39 A kérdező kommentje:

Csináltam reggel egyet, negatív sajnos... :(

Csak próbálnám kitalálni, hogy mi lehet a baj...az utolsó két havi kevés vérzésem és a pecsételés miatt tippelnék arra hogy progeszteronhiány, de a hőm alapján meg nem úgy néz ki, bár nem ment el 37-ig, de az meg valószínűleg amiatt, hogy ebben a hónapban sem sikerült a baba :( De azért mégiscsak megy felfelé valamennyit.

Már teljesen összetörtem, minden ismerősünk babás vagy már szült is, mi meg hiába szeretnénk, nem jön össze :(( Miért??

2013. aug. 14. 10:00
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, tudom miről beszélsz....:( 34 éves múltam, 2 éve próbálkozunk sikertelenül. Körülöttem is mindenkinek vagy mostanában született babája, vagy éppen várandós! Rettenetes érzés, de ne csüggedj, ha most nem is sikerült, majd a következő hónapban fog! :) Csak pozitívan próbáld felfogni a dolgot, még nem választott ki benneteket odafent a babátok, de biztosan hamarosan kifog! :)

De amíg fent van a hőd addig még van remény.....Lehet még hamar teszteltél!

2013. aug. 14. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!