Szerintetek volt peteérésem vagy sem?
Figyelt kérdés
A Ciklus.hu-n vezetek naptárat és ott 16-ára jósolta a peteérést, csimáltam ovu tesztet de a szerint nem akkor volt mert később lett pozitív és a hőm se ment le még mindig sőt némány tizeddel még feljebb is ment az átlagos reggelihez képest. nem vagyok beteg, nem vagyok felfázva semmi ilyesmi. Akkor most volt vagy nem volt peteérésem vagy mi történt?
Hőgörbém: [link]
2013. szept. 19. 10:58
1/2 anonim válasza:
Háát a hőd a napi átlag felett van,ezért esélyes,hogy már volt,de a görbéd nem jelzi :S Nem vettél észre magadon bármit is? Nem csökkent a libidód,mert a ovu után általában az is jellemző.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem csökkent, sőt.... Semmi változást nem vettem észre a melleim is csak most kezdtek kicsit fájni meg a derekam is fájdogáll de az lehet, hogy csak a sok állástól.
2013. szept. 19. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!