Ovulációs teszttel vagy hőmérőzéssel tudom jobban követni, hogy van-e peteérésem?
Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 14:19
1/10 anonim válasza:
Nekem hőmérőzéssel ment jobban. A ovuteszt nem mutatott szinte semmit.
6+4 hkm
2/10 anonim válasza:
Szerintem az ovu teszttel.Korábban volt 6 inszemem,és az orvos tanácsára is azt kellett használnom.Az szerint,és persze uh-val nyomonkövetve határozza meg,hogy mikor kell beadni a tüszőrepit,és mikor lesz az inszem.Sok dokinál jártam sajnos,de a hőmérőzést még szóba sem hozták.
3/10 anonim válasza:
Az ovuteszttel csak annyi a baj,hogy nem mutatja, hogy megrepedt-e. A hőmérés igen!
4/10 anonim válasza:
Nekem a hőmérőzés vált be, olcsóbb is mint tesztelgetni. De igazából akkor jött a baba mikor észleltem a tojás nyák folyást.
5/10 anonim válasza:
én mindkétszer ovu. tesztet használtam,és rögtön terhes lettem
6/10 anonim válasza:
Nekem a hőmérőzés nagyon bejött!!Én azt javaslom!
7/10 anonim válasza:
Én hőmérőztem és első próbálkozásra sikerült hál'Istennek:)
8/10 anonim válasza:
Én mind a kettőt használtam, és általában az ovu teszt szerinti PÉ egybeesett a görbével.
Így biztos voltam a napban.
Ovuteszet nagyon olcsón lehet kapni ha nem dm-ben veszed, hanem rendelsz. Én az www.lhcg.hu oldalról rendeltem, de biztos van még egy rakat ilyen oldal.
9/10 anonim válasza:
hőmérőzésnél sok a buktato,ha nem ugyanabban az időben méred,ha nem rögtön ébredés után méred,ha nem alszol eleget stb. nekem az első ovu tesztelős honapban öszejött a baba,4hos kisfiu anyukája
10/10 anonim válasza:
Én is kombináltam a kettőt, sőt a nyákot is figyeltem, ahogy valaki más is írta.
Az igazán hasznos kérdés az lenne, hogy a hőmérőzés és ovu teszt alapján ki mikor bújt össze, hanyadjára járt sikerrel és milyen nemű a baba?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!