Ha soha sincs orgazmusom, az hátráltatja a teherbeesés esélyét? Ergo spontán peteérésem így kizárt, hogy lehet ugye?
szeritem nem hátráltatja. Én nem szexeltem még, így nem is szültem ugye :D de sokat olvastam a témában, és szerintem ez nem ettől függ.
viszont, megmondanád, hogy hogy van ez a hüvelyi orgazmus-dolog..? Mármint, a hüvelyben ha ugye behatol a férfi és szeretkeztek az is jó, vagy az csak olyan "semilyen"..? mert én pettingnél csak a csiklómnál éreztem igazán hogy jó.. köszi..!
Így is jó persze, orgazmus nélkül is, hiszen jó érzés amikor benned van:)
Csikló orgazmusom nekem is szokott lenni, de gondolom az nem okoz spontán peteérést.
Hát szerintem az a "sokak" inkább úgy hangzana helyesen hogy "egyesek" :D
Az extra ovulációkor fogant gyerek azért bőven kisebbségben vannak, úgyhogy én nem hinném, hogy ez hátráltatja a teherbe esést, de egy extra lehetőséget nagy valószínűséggel kilő, való igaz :D
De ettől még akár az első hónapban is összejöhet, ha az ember figyeli mikor van peteérése...nekünk is sikerült ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!