Van itt olyan anyuka aki spontán peteéréssel lett terhes? Mikor fordulhat ez elő?
Igen, nekem sikerült.
A spontán peteérés bármikor elöfordulhat, a ciklus bármelyik napján. (Nekem az 5. napon sikerült, közvetlenül a menzesz után).
De elöfordulhat elötte, utána, söt alatta is.
A legtöbb esetben valami érzelmi oka van, akár pozitiv, akár negatív oldalról. (Ezért lesznek sokkal többen terhesek egy megeröszakoláskor, akkor is, ha nem lenne esedékes a peteérés.)
Tudatosan kiváltani nem lehet, de ha nagyon intenziv a szex, az IS lehet oka.
Nekem is sikerült.A menstruációm utolsó napján szeretkeztünk a férjemmel.Sikerült is teherbe esnem.
A dokim szerint a nagyfokú orgazmus váltotta ki.
Férjem,akkor külföldön dolgozott,nagyon ritkán tudtunk együtt lenni,ezért mikor itthon volt egymásnak estünk.
Ma már 7 hónapos a kislányunk :)
Sose értettem, hogy egyesek ezt hogyan tudják így belőni. Ez sajna lehetetlen.
Amorvostudomány nem tudja napra pontosan megmondani, de itt egyesek talán még a másodpercet is tudják....
Aki ritkán él nemi életet és nagyjából tisztában van a szaporodással (be tudja lőni a peteérését), az napra pontosan meg tudja mondani, előző.
--------
Bármikor lehet spontán peteérés. Pl. egy háborúban nagyon is gyakori, mert a férjek ritkán jönnek haza a frontról, ritkán van szex, viszont a természet fenn akarja tartani a reprodukciót. És igen, orgazmus is kiválthatja.
Utolsó, így már érthető! Én nem tudnám megmondani, mert minden nap ettük egymást:P
33hk
01:00: Tévedésben vagy, ez ÍGY nem igaz!!!!
"Az orvosok és a tudomány szerint: ha nincs menzesz nincs peteérés sem."
Ez éppen fordítva van, a peteérés okozza a menzeszt és nem fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!