Lányok! Ki nem várja Április 3. -ára? Izgulunk együtt?
Sziasztok!
Nagy görcsök közepette ma már rendesen megjött reggel.Na majd a kövi hónap :)
Leni
Leni :( majd következőre! Fel a fejjel!
Én meg már nem tudom mi van, egyik pillanatban úgy érzem h nem jött össze, másikban - mint pl most- rámtör egy gigászi hányinger... Hétvégén tesztelek, ha holnapig meg nem jön.
Zsu
Zsu:Nagyon szurkolok Neked remélem Téged nem csap be a tested.Értem arra,hogy ebben a hónapban szép görbém,iszonyú mellfájdalmam és folyamatos hányingerem volt és lám mégis megjött....pedig ezelőtt egyik sem volt Nálam mensis tünet....
Leni
Hát csajok, elkezdtem barnázni :s
Zsu
Csajok!
Akinek még nem jött meg annak megy a drukk!
Többiek, fel a fejjel! Itt az új Szép hónap! Szurkolhatunk együtt továbbra is, ha van kedvetek!
Remélem következő hónapban mindenkinek dupla csík lesz. :)
Csajok sajnalom :( akinek meg nem jott meg annak szoritok,es a tobbieknek is hogy legkozelebb sikeruljon :-)
Kitti
Köszönöm mindenkinek a drukkolást, aranyosak vagytok, sajnos a tesztelésig nem jutottam el, úgy néz ki megjött. Bár reggel pici hiányzott h kidobjam a taccsot. Ebben a hónapban nagyon megviccelt a testem. Majd kővetkezőre sikerül:)
Mindenkinek + kívánok! :)
Zsu
Én még mindig nem várom de görcsök, holnap tuti megjön :-/
Mé azért remenykedek.. Zsé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!