Lányok! Ki nem várja Április 3. -ára? Izgulunk együtt?
Ez nem is olyan halvány! Nagyon is jól látható!
Gratulálok! :)
Mesélj még arról, hogy s mint vagytok. :) Mindenre kíváncsi vagyok. :)
Köszönöm szépen!
Arra gondoltam, hogy mesélj majd még, hogy érzed magadat a pocaklakóval. :) Ha mész orvoshoz, mit mond. :)
Szerintem, ne aggódj. A gyermek lelki fejlődésében nagyon fontos szerepet játszik a tesó.
Ha az elején még idegen is lesz, elmùlik hamar. :)
Juj de szép születésnapi ajándék. :) de jó. :)
Na hogy erzed magad? Semmi ujdonsag? Nem erzed hogy talan osszejott? :-) A hasad nem gorcsol? Hanyinger? En hivtam a dokit,mondta van idom elmenni hozza,mar a masodik baba,tudom mi a dolgom :-) vegyek a gyogyszertarba terhesvitamint(amit csak 2-3 honapig fogok szedni) es majd jovo honapban var :-)
Kitti
Sziasztok!
Gratula a kismaminak :).Nekem ma reggelre 36,9-re felkúszott a hőm.DPO 4-en vagyok,nagyon remélem össze jön:)Valaki érez már valamit?
Leni
Sziasztok!
Zsu szerintem az jó jel :).Nagyon szurkolok!
Nekem ma reggelre feljebb ment a hőm 37-re :).Pé után vagyok 6 nappal :).Tegnap óta tömöttebnek tűnik a mellem meg kicsit fáj estére.Remélem együtt örülünk majd:).
Leni
Sziasztok lányok!
A melleim nekem is meg vannak dagadva. De egyenlőre nem tudom eldönteni,hogy a menstruáció előszele vagy esetleg a baba... remélem, hogy a második. :)
Tegnap volt egy kis émelygésem este. De aztán kialudtam.
Már nagyon várom, hogy tesztelhessünk. :)
Ki mikor fog leghamarabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!