Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Ki nem várja Április...

Szimonetta1 kérdése:

Lányok! Ki nem várja Április 3. -ára? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
2014. márc. 18. 09:32
 31/98 A kérdező kommentje:

Ez nem is olyan halvány! Nagyon is jól látható!

Gratulálok! :)

Mesélj még arról, hogy s mint vagytok. :) Mindenre kíváncsi vagyok. :)

2014. márc. 24. 11:19
 32/98 anonim ***** válasza:
Koszonom :-) Mar aprilis 3 sincs messze,remelem osszejon nektek is :-) Mit meseljek? Meg olyan hihetetlen a dolog es felek hogy fog reagalni a kislanyom a kistesora. O most augusztusba lesz 3,es a masik pici a kalkulator szerint decemberi lesz es a szuletesnapomra dobta ki a szules idopontjat :-) Szoval mar csak a te tesztedre vagyok nagyon kivancsi :-) Szoriiitok :-)
2014. márc. 24. 12:29
 33/98 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Arra gondoltam, hogy mesélj majd még, hogy érzed magadat a pocaklakóval. :) Ha mész orvoshoz, mit mond. :)

Szerintem, ne aggódj. A gyermek lelki fejlődésében nagyon fontos szerepet játszik a tesó.

Ha az elején még idegen is lesz, elmùlik hamar. :)

Juj de szép születésnapi ajándék. :) de jó. :)

2014. márc. 24. 12:58
 34/98 anonim ***** válasza:

Na hogy erzed magad? Semmi ujdonsag? Nem erzed hogy talan osszejott? :-) A hasad nem gorcsol? Hanyinger? En hivtam a dokit,mondta van idom elmenni hozza,mar a masodik baba,tudom mi a dolgom :-) vegyek a gyogyszertarba terhesvitamint(amit csak 2-3 honapig fogok szedni) es majd jovo honapban var :-)

Kitti

2014. márc. 25. 22:16
 35/98 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Gratula a kismaminak :).Nekem ma reggelre 36,9-re felkúszott a hőm.DPO 4-en vagyok,nagyon remélem össze jön:)Valaki érez már valamit?

Leni

2014. márc. 26. 05:48
 36/98 anonim ***** válasza:
Mizu lányok? Éreztek vmit? Nekem fáj a mellem, de nem tudom, hogy ez most mensi előjel vagy esetleg sikerrel jártunk... Meséljetek! Zsu
2014. márc. 26. 22:46
 37/98 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Zsu szerintem az jó jel :).Nagyon szurkolok!

Nekem ma reggelre feljebb ment a hőm 37-re :).Pé után vagyok 6 nappal :).Tegnap óta tömöttebnek tűnik a mellem meg kicsit fáj estére.Remélem együtt örülünk majd:).

Leni

2014. márc. 27. 06:09
 38/98 anonim ***** válasza:
Leni! De jó lenne! :) drukk drukk
2014. márc. 27. 11:38
 39/98 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok!

A melleim nekem is meg vannak dagadva. De egyenlőre nem tudom eldönteni,hogy a menstruáció előszele vagy esetleg a baba... remélem, hogy a második. :)

Tegnap volt egy kis émelygésem este. De aztán kialudtam.

Már nagyon várom, hogy tesztelhessünk. :)

Ki mikor fog leghamarabb?

2014. márc. 28. 09:06
 40/98 anonim ***** válasza:
Én akkor fogok tesztelni, ha a nemvártam késik, nekem ma nagyon durva hangulat ingadozásaim vannak! Az irodavezetőm nem úgy szólt hozzám, és elsírtam magam... De ez is lehet mensi előjele.. Cicim ugyan úgy fáj. Már alig várom a jövőhetet :) zsu voltam
2014. márc. 28. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!