Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Ki nem várja Április...

Szimonetta1 kérdése:

Lányok! Ki nem várja Április 3. -ára? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
2014. márc. 18. 09:32
 61/98 anonim ***** válasza:

Én folyamatosan éhes vagyok - hozzáteszem nem vagyok egy nagy evő.. - de mire leülnék enni, hányingerrel párosul az éhségem. Meg non stop hasfájás. Nem tudom h ez most azért van mert megjön?! Már úgy tesztelnék, de a negatív tesztek miatt nem merek, inkább várok. Leni, hátha! Legyèl pozitiv, aztán a teszted is ;)

Zsu

2014. ápr. 1. 19:26
 62/98 anonim ***** válasza:

Zsu:

Az jó ha éhség és hányinger is van.Szurkolok nagyon :)

Én bármikor kitudnám dobni a rókát,de most elkezdett görcsölni a hasam fürdés közben...hát szerintem 10% az esély a babára nála.....

Leni

2014. ápr. 1. 20:03
 63/98 A kérdező kommentje:

A.E!

Szerintem ne aggódj. Nekem az előző terhességemet 4 nappal a nem várt után, mutatta ki a teszt. Akkor is halványan...

Lányok a tünetek nagyon jók!

Nem tudom mikor teszteljek. Próbálok türelmes lenni...

2014. ápr. 1. 22:58
 64/98 anonim ***** válasza:

Lányok Nekem ez a hónap elúszott...Szurkolok mindenkinek hátha szerencsésebbek lesztek :)

Leni

2014. ápr. 2. 06:25
 65/98 A kérdező kommentje:

Szia Leni!

Nagyon sajnálom.

Remélem a jövő hónapban szerencsésebb leszel. :)

Fel a fejjel! Jönni fog a baba!

2014. ápr. 2. 08:22
 66/98 A kérdező kommentje:

Teszteltem ma reggel. Sajnos negatív lett. :(

Le is betegedtem. :(

Ameddig nem jön meg addig reménykedek!

2014. ápr. 2. 10:31
 67/98 anonim ***** válasza:

Sajnalom csajok :( hogyan probalkoztok a babaval? Minden masnap sex,vagy? Ha gondoljatok leirhatom nekunk hogyan jott ossze mindjart elsore.......

Kitti

2014. ápr. 2. 11:11
 68/98 anonim ***** válasza:
Igen!!! Légyszi írd le!
2014. ápr. 2. 12:05
 69/98 A kérdező kommentje:

Én is kíváncsi vagyok.

Mindig örülök, ha valódi tapasztalatokat olvashatok!

Köszi Kitti!

2014. ápr. 2. 12:08
 70/98 anonim ***** válasza:

Zse vagyok..

nekem a ciceimhez nem lehet hozzaerni es olyan szinten gorcsol a hasam, hogy ez tuti bukta.... par nappal ezelott teszteltem, de negativ... 26. napon vagyok, nem hiszem lesz ebbol valami.... Kitartast csajok

2014. ápr. 2. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!