Szerintetek, én már tesztelhetnék?
Ma vagyok a 13. Dpo-n,teszteljek szerintetek vagy esetleg várjam meg a nemvárt napját?
Ami szintén 13-a. :)
Általában 28-30 naposa a ciklusaim.
Itt a görbém.
Szerintem ez pozi!!!Csak a tesztcsík nem egyenletes. De ilyen sötétnek kell már lennie a 17. napon!
A pozi teszt után nekem is lecsökkent 1-2 tizedet, és be is állt rá, mert utána még 3 hétig mértem.
Én biztos mennék a boltba egy x-epil tesztért :) Ezt már neked délután is ki fogja szépen mutatni bármelyik teszt.
Ez egyértelmű pozi teszt!van benne egy kimaradás de attól meg erősen ott a vonal!!!
Ha az megnyugtat vegyél másik tesztet,en a digitális clear bluet vennem mert az kiírja a heteket es nem kell semmilyen vonalon aggódni...
Gratulalok es nyugodj meg!a hő ingadozása normális!
ez bizony pozitív :)
Gratulálok és a hőd ne mérd tovább, már semmi értelme, csak felizgatod magad, ami nem jó sem neked, sem a babának, akinek ebben az időszakban extra nyugalomra van szüksége :)
Pihenj sokat :)
Gratu :)
Sziasztok!
Azt hiszem még mindig csak álmodom, pedig most már több teszt is bizonyítja, babát várok!
Annyira csodás érzés, hogy alig tudom szavakba önteni! :)
Nagyon szépen köszönöm nektek, hogy drukkoltatok, és a segítő szavak is mérhetetlenül sokat segítetek és jól estek.
A hőmérőt most elteszem, és nem veszem elő egy darabig..:)
Mindenkinek aki babát vár nagyon sok egészséget és erőt kívánok!
Megyek tovább szárnyalok! :D
Édes Istenem! Én annyira örülök nektek!
Mi majd két évet vártunk az ilyen tesztre, szóval én tudom igazán milyen nagy boldogság ez most!
Gratulálok kismami!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!