Szerintetek, én már tesztelhetnék?
Ma vagyok a 13. Dpo-n,teszteljek szerintetek vagy esetleg várjam meg a nemvárt napját?
Ami szintén 13-a. :)
Általában 28-30 naposa a ciklusaim.
Itt a görbém.
Sziasztok!
Igen teszteltem reggel, volt itthon egy EXPECT terhességi tesztem.
A Rossmann-ba vettem, de még nem próbáltam ezt a fajta tesztet...a reggeli pisiből negatív lett...:(
El v.ok szontyolodva, de várok majd 3 napot akkorra nem várom és addigra beszerzek másfajta teszet is.
Amúgy a hőm változatlanul fent van 37'-on. Úgy hogy még reménykedem.
Sziasztok újra!
Most, hogy az előbb leírtam nektek,hogy,hogy jártam reggel gondoltam megnézem a tesztem.
És pozitívat mutatott!!!
Hihetek neki?
Vagy netalán teszteljek 3 nap múlva?? Esetleg tudnátok olyan teszteket mondani nekem amiben nem csalódtatok,ami elsőre bizonyosat mutat?
Hát ez nap nem volt most egyszerű...:)
fotózd már le légyszi természetes fénynél is,pl.ablakban és úgy tedd fel.
amúgy szerintem gratula.
Én nem hiszek az időn túli "nem pozi"tesztekben!
Ez mar 10percen belül tuti ott volt csak nem vártad meg!
Gratulalok biztos babas vagy!!!
Előző vagyok!
Vegyél egy digitális clear blue tesztet,az megmondja azt is mennyi idős terhes vagy!es szerintem délután vizeletbol is kimutatja mar!
Sziasztok!
Sajnos nem tudom lefotózni természetes fénynél, mert miután másodjára megnéztem, kidobtam. A kukások meg el is vitték.
Vettem egy digitális clear blue tesztet, azzal holnap reggel tesztelek.
Azért várok holnapig vele, mert az előző tesztre erre a Expect-re azt írta, hogy 10 perc után fals eredményt adhat. :/
És az a fénykép amit felraktam,több óra elteltével készült.
Remélem a holnapin is rajta lesz a két csíkom. :)
Már több mint egy éve vagyunk rajta a babaprojekten. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!