Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek, én már tesztelhet...

Szerintetek, én már tesztelhetnék?

Figyelt kérdés

Ma vagyok a 13. Dpo-n,teszteljek szerintetek vagy esetleg várjam meg a nemvárt napját?

Ami szintén 13-a. :)

Általában 28-30 naposa a ciklusaim.

Itt a görbém.

[link]

2014. márc. 9. 13:54
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
biztos hogy ott lesz, én nemcsak hogy 3 múlva láttam rajta a 2. csíkot, de az én tesztem fél éve le is járt :-)))))és babát vártam vele, úgyhogy drukkolok , de többször olyan tesztet nem vettem :)
2014. márc. 11. 15:00
 22/40 anonim ***** válasza:
Biztos ott lesz,gyere majd holnap !!
2014. márc. 11. 20:57
 23/40 anonim ***** válasza:
szia. na mi lett a reggeli teszted??????írj mert várjuk ám nagyon! drukkolok hogy terhes legyél.
2014. márc. 12. 07:25
 24/40 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma reggel nem tudtam megcsinálni.

Rutinszerűen mentem pisilni, és amikor vissza bújtam az ágyba akkor jutott csak eszembe...nagyon "kómás" voltam reggel.

Így marad a holnapi reggel, mondjuk akkor is akartam ellőni a tesztet, az a nap a nemvárt napja.

Lenne egy buta kérdésem...hallottam olyat, hogy akinél korábban mutatott pozitívat a teszt az ikreket várt, vagy méhen kívüli terhessége volt.

Igaz lehet ez az állítás?

Nagyon félek az utóbbitól...

2014. márc. 12. 13:13
 25/40 anonim ***** válasza:

Nekem 5nappal a nemvart elott lett pozi mert 2 baba volt.ez lehet,de a méhen kívüli dologról en meg nem hallottam.

Szerintem bmilyen vizeletbol megmutatja mar,a multkorin is jol látszott nem kell reggelig várnod.

2014. márc. 12. 13:23
 26/40 anonim ***** válasza:
semmi jelentősége hogy korábban kimutatja ikrek, ez nem így van az esetek nagy százalékába, hogy méhen kívüli az meg végképp nem mutatja a teszt, úgyhogy nyugi.
2014. márc. 12. 14:10
 27/40 anonim ***** válasza:
nemvárt előtti napon ha terhes vagy akkor pozi a teszt.na meg neked van már pozi teszted.szerintem is csináld meg ma.drukkolok!
2014. márc. 12. 14:52
 28/40 anonim ***** válasza:

nekem 10.dpo-n már halvány, de egyértelmű pozi lett és nincsenek ketten, szóval nem függ össze az ikerterhességgel, a méhen kívülit meg tényleg nem mutatja, de ne izgulj, minden ok lesz, hisz tényleg szép a görbéd is, meg a múltkori teszted is... :)

várjuk a további fejleményeket :)

2014. márc. 12. 16:16
 29/40 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma vagyok a 17. dpo-on a.

Tegnap este már csak kíváncsiságból el lőttem egy tesztet.

Ma reggelre lecsökkent a hőm, nem tudom pontosan, hogy 1-2 tízeddel..nagyon megijedtem ezért ma reggel az elkeseredettségemben nem csináltam tesztet..

szerintetek le is mondhatok akkor a babáról?

Vagy ilyen esetben mit kéne tennem?

Tanácstalan vagyok...:(

[link]

[link]

2014. márc. 13. 08:13
 30/40 anonim ***** válasza:
ez pozitív, a kontroll csík is kicsit szaggatott,de a másik is látszik. csináld meg a másikat is ha van.már nem kell reggeliből csinálnod. várom majd tedd fel ide azt is.drukkolok, de szerintem terhes vagy, nyugi :)
2014. márc. 13. 08:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!