Szerintetek, én már tesztelhetnék?
Ma vagyok a 13. Dpo-n,teszteljek szerintetek vagy esetleg várjam meg a nemvárt napját?
Ami szintén 13-a. :)
Általában 28-30 naposa a ciklusaim.
Itt a görbém.
Sziasztok!
Ma reggel nem tudtam megcsinálni.
Rutinszerűen mentem pisilni, és amikor vissza bújtam az ágyba akkor jutott csak eszembe...nagyon "kómás" voltam reggel.
Így marad a holnapi reggel, mondjuk akkor is akartam ellőni a tesztet, az a nap a nemvárt napja.
Lenne egy buta kérdésem...hallottam olyat, hogy akinél korábban mutatott pozitívat a teszt az ikreket várt, vagy méhen kívüli terhessége volt.
Igaz lehet ez az állítás?
Nagyon félek az utóbbitól...
Nekem 5nappal a nemvart elott lett pozi mert 2 baba volt.ez lehet,de a méhen kívüli dologról en meg nem hallottam.
Szerintem bmilyen vizeletbol megmutatja mar,a multkorin is jol látszott nem kell reggelig várnod.
nekem 10.dpo-n már halvány, de egyértelmű pozi lett és nincsenek ketten, szóval nem függ össze az ikerterhességgel, a méhen kívülit meg tényleg nem mutatja, de ne izgulj, minden ok lesz, hisz tényleg szép a görbéd is, meg a múltkori teszted is... :)
várjuk a további fejleményeket :)
Sziasztok!
Ma vagyok a 17. dpo-on a.
Tegnap este már csak kíváncsiságból el lőttem egy tesztet.
Ma reggelre lecsökkent a hőm, nem tudom pontosan, hogy 1-2 tízeddel..nagyon megijedtem ezért ma reggel az elkeseredettségemben nem csináltam tesztet..
szerintetek le is mondhatok akkor a babáról?
Vagy ilyen esetben mit kéne tennem?
Tanácstalan vagyok...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!