Jó helyre húzta az ovut? Ha igen lehet baba? Baj az esés a luteálisban? Mikor tesztelhetnék?
2011. márc. 23. 10:35
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon gratula!!!!Jó egészséget kívánok!!!
Most egy kis reményt adtál.
Köszi!
2011. márc. 23. 10:43
3/6 A kérdező kommentje:
Kedves Első (Kismama)!!
Azóta remélem újabb +kat teszteltél.:))
Megkérdezhetem,hogy a nemvárt mensi környékén milyen folyásod volt vagy nem volt?
Nekem tegnap este volt egy kicsi vizes folyásom,de a hőm még jól áll:
Szerinted?
2011. márc. 25. 08:53
4/6 anonim válasza:
nekem is vizes volt de már nem emlékszem mikor,majd átváltott krémesbe kb 4 napja már, azóta kicsit több fehér talán kicsit sárga krémes van.a hőd jó szerintem.mikro tesztelsz?sok sikert neked
5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom.Most még bizakodom,de egy - teszt nagyon letörne. De a hétvégén szerintem tesztelek. Elvileg a ciklus,hu szerint holnapra nem várom. De a fertility szerint hétfő kedd környékén. De általában 27naposak a ciklusaim.
2011. márc. 25. 10:17
6/6 A kérdező kommentje:
MA már nekem is krémesebb folyásom van a hőm még fent van.Viszont reggel teszteltem,-. :(
2011. márc. 26. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!