Biztos hallottátok már hogy teherbe esés előtt nem szabad venni kisbabaholmikat! Mert akkor nem jön össze a baba! Szerintetek ez csak babona vagy van alapja? Vélemények?
Igazából babona. De még senkit nem hallottam,hogy bevásárolt volna mielőtt poz. tesztje lett volna.
Biztos,hogy nem befolyásolja a ruha vásárlás a babát, de nem is érdemes kis holmikból felpakolni, mondjuk az esküvő után. hiszen azok ráérnek a terhesség harmadik trimeszteréig. Addig vannak fontosabb dolgok is.
Én nemrég még ha nem is hittem benne, de adtam rá... 7 hetes voltam, mire olyan igazán felfogtam, hogy ő a pocakban van... Elkezdtünk jobban tervezgetni, utánanéztünk dolgoknak, a listaösszeállítás elindult, és mire megtalálja az ember, hogy miből mik az igényei, és mit engedhet meg magának, akár több hónap lehet, bár én itthon voltam, ráértem egész nap ezzel foglalkozni. Meg nem vettük őket, de kezdett tisztulni a kép... 10 hetesen elveszítettem őt.
A következőnél, megbeszéltük a férjemmel, apránként vásárolunk, az elejétől. Előbb-utóbb úgyis lesz baba, aki felhasználja. Képtelenek vagyunk egyszerre megvenni, muszáj elosztani 7-8 hónapra.
Semmit nem jelent, nem ezen múlik.
Esetleg akkor tolnám el a vásárlást, ha fizikailag nem lenne helye, de nálunk elég sok tároló helyiség van, ahol simán meglesznek fél évet is akár... De babonából semmiképp.
Bocsi, most nézem, hogy teherbeesés előtt...
A vetélés óta ez sem áll tőlem távol, és ha valami visszautasíthatatlanul jó, és van annyi a számlánkon, meg fogom venni, minden lelkifurdalás nélkül.
Én már mikor csak beszéltünk a babáról megvettem pl. a babakocsit. Az első hónapban összejött a baba :o)
Szerintem babona.
30 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!