Babona szerint mikor nem számít már korainak elmondani a nagyvilágnak hogy baba lesz?!
Elmondani a 12. hét után
Vásárolgatni az utolsó hónapban.
Legalábbis mi így csináltuk.
ès ha a baba a szülésnél hal meg? szerintem a szülésig ne vegyetek semmit, söt lehet a baba 1 évesen hal meg szerintem 1 éves koráig semmit ne vegyetek,söt el se mondjátok senkinek sem.
annyira mindegy mikor mondjátok el és mikor kezdtek vásárolni. Ha már volt egy vetélés érdemes megvárni a 12 hetet, mert akkor nem lesznek szomorúak a környezetedben ha megint megtörténik,de amúgy annyira mindegy.
régen nem volt mindegy mikor a baba dologk nagyon drágßák voltak,mikor egy csizmát 5 évig is használtak az emberek akkor egy baba kelengye össze gyüjtése nem volt két fillér.
En aznap elmondtam a kozeli csaladnak amikor megtudtam a jo hirt.
Elmentem masnap orvoshoz aki kiszamolta, hogy kb mikor fog erkezni a kisholgy.Akkor minden baratnak kihirdettem.
Eszem be sem jutott, hogy valami baja lehet az en babamnak!!!
Es igy is lett.
En nem vasarolgattam, tul so mindent eddig, mert sok dolgot kapok.Nem tartom jo otletnek, hogy az utolso honapban induljak el bevasarolni, mert nem hiszem, hogy sok kedvem lenne nagy hassal februarban hegyet maszni baba dolgok utan, igy mar vasarolgatunk , ha meglatunk valamit amire szukseg lesz.
De nyilvan mindenki mashogy gondolja ezt.
Babona szerint a 12. hét után elmondhatod.Én nem bírtam volna ki addig.Amint megtudtam mindennkinek elújságoltam.Hozzá teszem én veszélyeztetett kismami voltam nyomós okkal.Mégis elkezdtem vásárolgatni.A babakocsi, kiságy már megvolt a 12. hét előtt.Ruhákat is veszegettem, de igazán akkor vettem rucit amikor tutira mondták, hogy kislány.Szóval a családom váratni akart a vásárlással a babona miatt, de én nem hallgattam rájuk csak a szívemre.Ennek ellenére túlhordtam a picilányt de egészségesen megszületett babona ide vagy oda.
Én úgy voltam vele, ha valami miatt elvesztettem volna a babám az nem azért lett volna mert én elmseéltem másnak vagy épp vásároltam volna hanem azért mert nem egészséges a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!