Ha leesik a baba az ágyról a hátára, kb 30-40 cm (inkább a popóra) sérülhet-e komolyabban? Egyből felsír, nem hány, külsérelmi nyom nincs, utána nem lehangoltabb a szokottnál. Belső sérülés történhet-e? Vagy van komolyabb esés is?
Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 18:54
1/5 A kérdező kommentje:
6 hónapos baba
2009. aug. 31. 18:55
2/5 anonim válasza:
Ha ezen tünetek mellett még az sem jellemző, hogy aluszékony lenne és sokat aludna, akkor szerintem nincsen semmi baja, de pontosan csak a jóisten tudja.
3/5 anonim válasza:
Az én hat hónapos babám is a napokban esett le AZ ÁGYRÓL. eLVITTÜK A KÓRHÁZBA, AHOL AZT mondták, hogy élénk, figyel dolgokra, semmi baja nincs. Meg sem vizsgálták. Jól van, azóta eltelt egy hét.
4/5 anonim válasza:
Az enyém is esett le a hasára.Nyugi, biztos hogy nem lett semmi baja!Észrevennéd ha fájna valamije.
A lényeg hogy a kobakját ne nagyon koppantsa be.
5/5 anonim válasza:
Szia!Az én babám is gurult le az ágyról 6 hónapos kora körül.Ha a fejét nem verte be,akkor semmi baja nem lehet,mert azt írod,hogy ugyanúgy viselkedik,mint előtte.Vigyázzatok rá,mert ez intő jel,hogy mennyire nem szabad egy pillanatra sem egyedül hagyni az ágyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!