Első próbálkozásra teherbe eshetek?
Figyelt kérdés
A termékeny időszakomban próbálkoztunk, ennek még nincs egy hete, de jó lenne tudni, hogy mire számíthatunk? Mivel általában nem jön össze senkinek egyből, azért reménykedhetek, hogy nekünk sikerült? Én még nem voltam terhes, ez lenne az első, és mivel már megteremtettünk mindent a babaváráshoz, így most már szeretnénk egy picurit a férjemmel!2014. márc. 2. 17:14
11/16 A kérdező kommentje:
Gratulálok hozzá! Remélem nekem is kellemes meglepi lesz!
2014. márc. 3. 09:58
12/16 anonim válasza:
Mi folyamatosan ovuztunk. 4 hónap múlva jött csak össze a baba. 20 hkm
13/16 anonim válasza:
Nászúton jött össze a kis pocaklakónk :)
18 hkm
14/16 A kérdező kommentje:
Már 6 nap eltelt az aktus óta, és fájdogál a petefészkem körül néha, vagyis olyan szurkálást érzek, de nem ma kezdődött, viszont a tegnap este eléggé élesen bele szúrt. Szerintetek beágyazódott a pici?
2014. márc. 4. 09:30
15/16 anonim válasza:
Lehetséges, de nem biztos.
Ha nagyon a baba témán vagy nem 100%, hogy összejön. Nekem is mondta a nőgyógyász amint nem gondolkozok h baba legyen egyből össze fog jönni. És így is lett. :)
16/16 anonim válasza:
Szia! Nekünk is egyből,elsőre összejött. A petefészek szurka lehet beágyazódás jele, de lehet gyulladás vagy felfázás jele is.Nem tudom mennyire tudok segíteni, de én teherbeesés előtt évekig szedtem a Gravida terhes vitamint,mert szerettem volna gyermeket és felkészíteni a szervezetemet a gyermekvállalásra. Egy idős nőgyógyász mondta, hogy szedjek Gravidát(terhesvitamin) ami multivitamin csak nagyobb dózisban mint a hagyományos.Ezen kívül soha nem dohányoztam és soha nem szedtem fogamzásgátlót, hanem óvszerrel védekeztünk a férjemmel is és az előző párommal is. A férjem csak 1x élvezett belém peteéréskor és a 15 hetes és 6 napos végeredmény a pocimban van. Lényeg, hogy ne görcsölj rá,mert az csak gátol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!