Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges e ma még a teherbe...

Lehetséges e ma még a teherbe eshetek ha tnap volt peteérésem?

Figyelt kérdés
Tegnap ovuláltam a számítások alapján de sajnos nem tudtunk együtt lenni csak ma hajnalban még lehetséges h összejöjjön a baba? van rá esély h még termékeny vagyok a mai napon?
2014. febr. 5. 07:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze. De még holnap, holnap után is sexeljetek, mert nem biztos a pete érés időpontja, de sajna az is lehet, már 2 napja megtörtént
2014. febr. 5. 08:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem elvileg 17-én volt peteérésem novemberben és 24-én voltunk együtt párommal és teherbe is estem. Nyilván később volt a peteérés, mint kellett volna. Szóval mindenképp van rá esély és még próbálkozzatok ez után is.
2014. febr. 5. 08:20
 3/6 A kérdező kommentje:
huh remélem sikerül még belehúzunk remélem még időben vagyunk, nagyon szeretnénk a babocát és ma reggel még szúró érzés volt az alhasamban az lehet a peteérés is ?
2014. febr. 5. 08:21
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem peteérés első napjától számított 9. napon fogant...(hosszabbak a ciklusaim) szóval nyugodtan próbálkozzatok még 1-2 napig :)
2014. febr. 5. 09:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Bocsánat, tudom nem a kérdésre válaszolok, de nem értem... A peteérés után 7-9 nappal estetek teherbe? Peteérés alatt tüszőrepedést értetek vagy mit? Eddig úgy tudtam, hogy tüszőrepedéskor szabadul ki az érett petesejt és ezután max 24 óráig termékenyíthető meg. Vagy hogy van ez? Komolyan nem értem...

Előre is köszönöm a segítséget!

2014. febr. 5. 10:44
 6/6 anonim ***** válasza:

ha 40 naposak a ciklusaid, mint nekem, akkor hosszabb az egész peteérés időszaka, így a tűszőrepedés is csak később következik be (az meg egyébként nem igaz hogy csak 12-24 óráig él a pete, mert 48 óráig kb.)

Meg van olyan is hogy valakinek több ovulációja van egy hónapban de ez elég ritka.

2014. febr. 5. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!