Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két hónapja nincs mensim....

Két hónapja nincs mensim. Ettől még teherbe eshetek? Vagy lehet már az is vagyok? 3hete nem teszteltem. Közben sikerülhetett ha volt spontán peteérésem? Volt valaki így? Lett valaki terhes így?

Figyelt kérdés
volt már ilyen 3éve hogy kimaradt de akkor nem lett baba és utánna rendszeresen jött.most mikor teszteltem mind negatív volt....az orvos csak annyit mondott hogy ilyen előfordul.próbálkozzunk tovább mert nincs semmilyen problémám...
2012. febr. 6. 10:47
 1/2 anonim ***** válasza:
szia! Én a helyedben elmennék egy másik orvoshoz. Az, hogy két hónapja nincs menszeszed, lehet, hogy valamilyen hormonprobléma, vagy valami más okozza. Azért ezt mégis csak ki kellene vizsgálni. Sok szerencsét!
2012. febr. 7. 09:19
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2012. febr. 7. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!